[其它更多] [转][DVD片源][游戏王-怪兽之决斗][1-224]8.12更新大量字幕

yugi2005 发布于2008-9-12 21:41 19409 次浏览 180 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2008-9-27 23:51:15 | 显示全部楼层
唔唔,125收下了!

ngyan1600 发表于 2008-9-27 23:52:56 | 显示全部楼层
原帖由 yugi2005 于 2008-9-27 23:26 发表 3 o. h; f) O. ~% R
" [# L3 E& ?5 \( B: c6 N
3 Q4 h( n& ~0 r% K& \( r( m- @* ^

! T/ J( n, ]/ _! ?: `& m; H  ~- {+ S; X5 Z
你要哪集?我删掉那些?
3 ?+ l# o6 Y5 _. M* V0 x/ w# d# a$ O  r8 T3 J
我删掉那些1600都用来合成粤语版了~~~~
2 B) Q) G) I+ {0 l: W) u) Q
唔唔,...好多集都下左,未有時間合呢
, e1 a- O9 z- G8 W, j/ {4 N呢兩日就一定合唔到,因為有數碼,高達同魔法少女要合

yugi2005 发表于 2008-9-28 08:32:27 | 显示全部楼层
原来你有合奈叶~~~
+ ]+ k0 w/ W" K6 |奈叶不是高清播放的么?!?!?# v$ p$ d% a/ n; f1 e, K" P

/ W/ v1 C8 o1 F- T. s不过我看过日文版就算了,粤语配音也不是听惯的那些声音~~

ngyan1600 发表于 2008-10-9 00:29:49 | 显示全部楼层
呀.....我有合架,係未有時間對字幕  m2 b! u- }1 P0 F7 }3 ^$ H
等atv播完之後,我就可以有多d時間合同搞字幕,而且,而家合好左tvrip,到時有你既dvdrip既時候,我可以合得快d ja,唔係怪你自己合

ngyan1600 发表于 2008-10-9 00:31:00 | 显示全部楼层
原帖由 yugi2005 于 2008-9-28 08:32 发表 - N4 Z' m$ Y. `0 c- O5 E
原来你有合奈叶~~~
* R: i5 S6 u& x8 j/ D; w奈叶不是高清播放的么?!?!?8 S/ F) I0 z8 n; n+ c
9 w7 F/ g7 `" b( \4 S% s  ?  l! W
不过我看过日文版就算了,粤语配音也不是听惯的那些声音~~
" x. _' K' \- X! @
我部機無能力整高清片,所以都只係標清的704x512ja

yugi2005 发表于 2008-10-9 08:31:41 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2008-10-9 00:29 发表
2 i4 f+ E7 ?" V呀.....我有合架,係未有時間對字幕
6 f. V: b5 B+ u4 C+ Z* J等atv播完之後,我就可以有多d時間合同搞字幕,而且,而家合好左tvrip,到時有你既dvdrip既時候,我可以合得快d ja,唔係怪你自己合
( M* O- T/ |7 X2 M- A$ n
5 ?0 p$ ~: a+ {) b+ z6 N: M' y
话说你有122的粤语版么……题目是“决斗之地阿尔卡多拉斯”?

ngyan1600 发表于 2008-10-9 17:53:03 | 显示全部楼层
有啊~_~..........
6 U$ d7 k. n0 T" }8 ]) [我就係由呢集開始錄的

jomalm 发表于 2008-10-9 22:17:52 | 显示全部楼层
那一集的連接是124啊, 網頁顯示很亂。。

yugi2005 发表于 2008-10-10 07:51:19 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2008-10-9 22:17 发表
8 R/ n& |/ H* f% Z那一集的連接是124啊, 網頁顯示很亂。。

2 N2 R- H- G! c4 C2 \9 A7 O5 L8 q4 |  A6 P" \" J$ a6 a* K+ A
是啊是啊我都觉得好乱。。。URL代码好象识别不了长地址……0 x2 _( f/ S  S  A+ @# n& s
下次用附件~~~

ngyan1600 发表于 2008-10-10 08:30:11 | 显示全部楼层
TVRIP比DVDRIP差好遠,點會一樣- -"
1 v" R; s. z5 U1 w+ H" ^3 \. p/ U" H! {0 [$ E, s; G

DVD

DVD

TV

TV

yugi2005 发表于 2008-10-10 22:33:39 | 显示全部楼层
原帖由 ngyan1600 于 2008-10-10 08:30 发表 # o* |+ z4 i4 o$ j1 e) d4 z0 ?
TVRIP比DVDRIP差好遠,點會一樣- -"

O( x# i: R8 c+ f
/ M3 V" Q8 W: k. L/ P4 \" s0 u% [. r6 B4 b- W0 [
果然一对比就差很远啊……+ O# o( }% t, V" y6 }" ?
2 L0 Y% q( m  ^" Q
1600啊,你有没有146的粤语配音?. |! m# N, D+ ]6 M/ F. r

[' _5 u- Z# p+ e: c4 H" i我那段配音开头少了几个字……………………

ngyan1600 发表于 2008-10-11 01:06:44 | 显示全部楼层
146?有丫6 l9 r1 q- E" ~1 a. ~0 j7 r
我話過的122開始就有用DVD錄影機架~_~/,你唔記得左咩?