[动漫讨论] 动漫中最让人惊叹的十类大结局

8d4t 发布于2008-8-28 23:16 11332 次浏览 89 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fullmoon2 发表于 2008-9-1 23:21:08 | 显示全部楼层
蛾睇動漫...& s* a: q  a% _2 I+ W* i' Q8 h% z
名副其實....1 H0 F) U+ F2 S( K
蹴喺嘚嗰睇字...
/ g0 w! ^2 i/ F& l5理鉅嘅結侷喺咩類型...
* I$ y4 Z; L. F6 ?$ z- n% V
- Q: z# `1 P+ u3 j囿D作者...
# I& G& \- n# @為咗利益....6 r& A5 h, g. W' y' z# N5 a
會將D作平沒完沒了哋連載....
& k5 b6 a1 f; r1 ~4 P, K除咗連載....
5 n0 e# a. \! n  g0 u% u$ Z都喺連載...
6 L/ a' ^. w. C" G, B% s5 n但喺所謂嘅連載根本蹴喺上下文不現連嘅...2 G3 e% D% f  M. ?
尼D絕對5喺蛾講嘅...
5 r0 V1 t8 w. `; X; H5記得喺邊睇過幹嘅評論...
0 ]3 B, ~. s5 G. }5 H1 Z恏似喺喺動漫週刊澍睇過...

pphao 发表于 2008-9-2 20:52:49 | 显示全部楼层
归纳得不错哦

simon21 发表于 2008-9-4 17:06:55 | 显示全部楼层
无结局型最永恒咖拉~~`
% E' C1 C6 B. r' W6 u你估都估唔掂嘎~`个结局~~
( @8 P3 b* T6 c7 |硬系有相同嘎事发生响唔同嘎地方~

hydedvd 发表于 2008-9-6 14:38:04 | 显示全部楼层
甘多种分类啊``````好多经典动画````
9 D! G+ Z6 R/ r
! l/ R5 a( @' F0 d% q2 P& x都系柯南既没有结局型最经典喇````

bajatvj 发表于 2008-9-7 19:52:57 | 显示全部楼层
经典的结局确实睇过不少

無法想象 发表于 2008-9-8 02:42:58 | 显示全部楼层
无结局最好~~每次睇完一部漫画都想距悟好甘快结局....

l1ukyle 发表于 2008-9-8 08:32:14 | 显示全部楼层
柯南确实没有结局...其实讲真的...事实没咩意思...

txb 发表于 2008-9-8 13:00:53 | 显示全部楼层
柯南真系永远都无结束之日了

30910190 发表于 2008-9-8 16:44:52 | 显示全部楼层
圣斗士不是斩妖除魔型吧

呀靜 发表于 2008-9-9 14:39:47 | 显示全部楼层
有D未有結局架WOR
% j* y9 J8 Q' ^3 O" D: I你點分架??!= =

忧止符 发表于 2008-9-9 17:11:58 | 显示全部楼层
功夫旋风儿也没有结局,作者住院四年多了```

wyzuser 发表于 2008-9-9 19:04:21 | 显示全部楼层
喜欢死光光型!这才爽