[每日闲聊] 谢杏芳都会输,叹

8d4t 发布于2008-8-17 21:05 1161 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(8)人评论

zcjian 发表于 2008-8-17 21:07:19 | 显示全部楼层
我都几中意谢杏芳

Laputa81 发表于 2008-8-17 23:50:27 | 显示全部楼层
希望佢唔好噉快退役啦~~~
! G1 r6 ]1 M: Y" w% b
6 U+ g9 T- G, H: w' M4 ^% \当时睇都好矛盾~~6 \+ r: {* t0 l  V3 |( ?9 j. V2 F8 {
谢杏芳未攞过奥运金牌梗希望佢攞啦~~~$ L# ]. y0 V) x4 A; W3 r
但喺张宁今届之后就退役~~
/ ~0 K/ a& s8 o1 [2 X! X又希望佢可以卫冕光荣退役······

zcjian 发表于 2008-8-17 23:54:33 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-17 23:50 发表
) J/ R/ W* I5 t3 _) p% ?; U$ j9 o希望佢唔好噉快退役啦~~~
0 c6 n& p' s, i  k. }+ X8 c% i& e6 K8 R# _2 d% q, s% |6 I+ w: k
当时睇都好矛盾~~
% m- f! ]1 q; Q# y谢杏芳未攞过奥运金牌梗希望佢攞啦~~~
# k2 g, K2 `' x但喺张宁今届之后就退役~~( M: h7 M+ j: z9 f
又希望佢可以卫冕光荣退役······

" i2 H& K2 B( R" `* V' D& n( \- r边个话谢杏芳要退役啊??

Laputa81 发表于 2008-8-18 00:04:04 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-17 23:54 发表
& x8 {& D  F1 C5 r1 J$ |6 f; b: S( g% P8 [7 o5 @  m
边个话谢杏芳要退役啊??

" H% V9 k3 q2 D1 `7 ]" Z7 i' C  [# P8 w$ D+ w
4 N4 p" r+ s; j; d7 M  p5 \
评述讲嘅~~~
0 X: Q; W2 J* ^. Q5 y
! R6 d! l# q& `7 v2 R话佢赛前有噉嘅打算~~~9 ~- e7 ?- ^$ ~

) `' A% R9 q# @咿咖退唔退就唔清楚······1 S  l0 p" S: X) _9 P3 \  O: Z* y- ~
% z0 Y/ \+ \& \: B% W: G
不过个QQ弹出嚟个D消息上面好似有提到话继续打落去~~~

熊猫仔 发表于 2008-8-18 10:23:34 | 显示全部楼层
唉@!@@@我嘅校友又罗唔到金牌喇~~ ; T' b' I6 c: g9 E
本来有张洁雯,谢杏芳金牌双保险噶嘛~~~可惜啊!!!~~~

zcjian 发表于 2008-8-18 13:09:28 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-8-18 00:04 发表 0 e' x3 V9 M( s

, h+ M: v- U1 c2 s2 v  C6 E
( C9 n! O- ~4 m2 X' `  H
* G: _3 W% J: c! h; o评述讲嘅~~~
1 p) S. \3 t- O) O6 M+ q$ {8 M# i- A# k; n4 r0 N- O% v# ~
话佢赛前有噉嘅打算~~~
; B2 g' F# p, z; {3 q3 W& }4 J  D# h. r: w
咿咖退唔退就唔清楚······
9 G6 F+ @) M6 M$ w
$ X  }. e+ d) E- U# N不过个QQ弹出嚟个D消息上面好似有提到话继续打落去~~~

% g( f+ a3 r/ _% w' [: c好像谢杏芳都好young喔,甘快退休??

zcjian 发表于 2008-8-18 13:09:55 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-18 10:23 发表 # F/ t" N  h2 V9 {# v
唉@!@@@我嘅校友又罗唔到金牌喇~~ : \  {( n! f4 v, D1 [4 Z
本来有张洁雯,谢杏芳金牌双保险噶嘛~~~可惜啊!!!~~~
: a2 S# s- T+ Q! Y# c2 z6 U  k: {
边间学校啊??

平常心 发表于 2008-8-18 13:11:15 | 显示全部楼层
早就知会有内部交易,