星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[小为作品][高智能方程式][OVA全系列][日粤双语MKV][2010.9.27]【更新II的第五集】

佐為 发布于2008-7-30 14:57 34783 次浏览 388 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-8-21 13:53:48 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-21 13:10 发表
& G& z; y7 b# i8 t+ \) x  u- Y7 q# d' i" p1 C/ I) @
4 n5 z! m8 I) [- s
我无事啊....你不要列队下载.....列队下载会出现呢D问题.7 l  b. c9 Y5 m- a6 ~
还是老老实实一个一个咁下吧...# [+ D0 n3 J7 e3 q6 q! O! S' C
如果你想用返果个软件下..咁你先要删左你的旧记录先..唔系又系下个50M的野出来的.
6 d8 }. ]  _/ c3 C9 {7 V# J, a; |
' B' @7 c! i$ X4 V
6 w, E+ u. b2 a4 n0 {  C
因为速度有番噉上下~~~6 t4 F/ y( _" D8 s
我通常都喺单任务噉下载咖咋·········
' V8 g. Q: ~. g9 Z# {2 r- K3 {7 O) z* [. B
你几时下载咖???
4 r7 ], o: ]% q1 G9 K6 ^3 F我沉晚下载就喺噉咯~~~
6 n5 A! m& A( v4 a( Q. X6 D! xpart 2、3就无事~~~

佐為 发表于 2008-8-21 15:38:13 | 显示全部楼层
- -0叫你要单线,而且要只从原地址下载...., h4 ?6 M6 ^9 \/ G, Y: V

% I) K/ c7 y$ V& z  [( y他本来D速度都不错加+ |! I. z6 |) u+ z* J

! H) d0 a& E$ ]! g( A6 K+ [' B* Y: p不好贪快

Laputa81 发表于 2008-8-21 16:40:58 | 显示全部楼层
我用单线程单任务噉下载咖~~~
/ Y0 l9 I) r6 n. s: E! Z) w
5 v5 D' G& R) @4 p都喺唔得哇···········

ninaomu 发表于 2008-8-21 19:34:49 | 显示全部楼层
无出现81嘅问题,刚刚刻咗碟了~~~

ninaomu 发表于 2008-8-21 19:36:08 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-8-21 09:51 发表 9 o" \7 H4 R* e* ]: b6 r1 G9 q
今日唔记得拿个只SAGA。。。* ]* s6 T8 o2 r

5 V% P2 p6 g- D) j: `- -听日先开始更新
% t$ U" _4 ^. y! ?0 @
太好啦,偶清定空间等为姐你咯^_^~~~~~

freedom246 发表于 2008-8-21 19:44:05 | 显示全部楼层
又有更新啦! 等我下晒距先!

miga 发表于 2008-8-21 20:59:57 | 显示全部楼层
我今日又出现问题...原本下紧PART4..系80M..点知无啦啦断电...又要重新下过..点知..重新下过系50M..真系晕..重启左几次都系咁..我觉得MF有D问题......呢D野起我身上经常发生....宜家靠人地帮我下.之后补俾我..唉...真系辛苦..  b& w2 Z; A* b; y- ?
为姐点解唔用A果个空间啊??果个速度好快...好过MF多多声.

wjr5200 发表于 2008-8-21 22:15:16 | 显示全部楼层
我都一样唔中意MF,超慢超郁闷

jomalm 发表于 2008-8-21 23:47:48 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-8-21 09:51 发表 7 I) Z* g& S; y& q8 z
今日唔记得拿个只SAGA。。。5 `: M  A! ]1 ~) E

( }  ~2 M7 g( C- -听日先开始更新
  O' G% S, r) K# X) j) w
爲姐可以補補HXH OVA2 第4集嗎? 就差這一集下吾到, 多謝先

Laputa81 发表于 2008-8-22 00:06:12 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-21 20:59 发表
8 B1 f1 I7 I% A. ~/ i我今日又出现问题...原本下紧PART4..系80M..点知无啦啦断电...又要重新下过..点知..重新下过系50M..真系晕..重启左几次都系咁..我觉得MF有D问题......呢D野起我身上经常发生....宜家靠人地帮我下.之后补俾我..唉...真 ...
8 S$ {' i' O0 t8 ?3 e' J

0 m& y; x7 N: k( P, Q$ o1 h+ |$ |5 F
: H) A8 h4 s; B& s
part 4咿咖下载到哇~~~~
6 r8 M7 b5 N2 @  H% o+ _& K& y3 O8 c! W
个part 1唔好删住啊~~~
, P. y7 V9 e+ v! O$ i睇嗄几时得闲传传吡我····

921JLR 发表于 2008-8-22 02:13:50 | 显示全部楼层
入来支持下高智能方程式GPX,好耐没睇过啦.

佐為 发表于 2008-8-22 15:17:07 | 显示全部楼层
晕,俺就想起好似差谁一集什么未补....
3 @$ m: n. W$ \, \4 |2 [
/ E8 X# j1 n2 \" }4 R0 e% R/ W4 S% @7 |= =原来是你............# [: M* U8 T( B3 G

. o3 Z3 l9 Y8 @得,俺今晚传,一定