跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 問一問N年前的一部動畫。。。關于天使的。。。

佐為 发布于2010-8-29 21:44 1837 次浏览 23 位用户参与讨论     [复制分享主题]
好耐,應該是九幾年影的。。1 g) n: _* h( x" v: l5 c
是講天使界的
( M; g5 O! z' o; |4 ]有個十字天使嘅。。8 u; Y$ m! K: u# P. l2 E4 y3 J  f
其他都唔記得。。。不過一直好想揾反。。+ L) a( J( s, `4 V( l3 Z
邊個記得

已有(23)人评论

エツクス 发表于 2010-8-29 21:58:47 | 显示全部楼层
有无再详细少少嘅描述呢,只係得咁多我就帮你唔到啦

基拉杰特 发表于 2010-8-29 22:00:17 | 显示全部楼层
本帖最后由 基拉杰特 于 2010-8-29 22:03 编辑 & i- N+ u$ L0 A! F3 p) O* n

- c  N8 A0 M! K3 S+ E2 [十字天使??是不是名字叫十字架天使?真仙魔大战?应该不是这部!以前有人发过资源,如果是这部你多数都知  等其它高手解答

佐為 发表于 2010-8-29 22:00:58 | 显示全部楼层
哦,同鄉。。。
6 q: F) F- E# V' A/ [/ u( |+ o$ @: {/ q3 x) m% R
呃。。好似叫天使圣戰。。咁上下的名。。2 v! ]8 c1 F6 n0 l

" j& w! u7 f: Y& e. V* J: \4 F9 ]個女豬腳就好似叫十字天使。。

k1s2f3 发表于 2010-8-29 22:02:48 | 显示全部楼层
冇乜印象,应该冇睇过或者唔記得咗

kevinchan 发表于 2010-8-29 22:07:03 | 显示全部楼层
路过围观,等答案

alam 发表于 2010-8-29 22:18:37 | 显示全部楼层
哦,同鄉。。。! Z# R- i6 `* [3 ?/ R* U

3 Y# y: j3 R6 S+ d9 K( m呃。。好似叫天使圣戰。。咁上下的名。。2 E- \: k' v/ q# F, @3 [( w* T

9 u5 y3 p1 b" V個女豬腳就好似叫十字天使。。
1 t3 e$ v! D9 N0 p" [4 c佐為 发表于 2010-8-29 22:00

: J2 H* {" r, A# G/ Z- v: W# p
' j0 \) c! A( L% p% H  E
9 a/ }/ q5 W- h: C  Q4 d# [/ I8 [3 D    等了你好耐了, 我現在不再需要找魔神英雄傳2了!  我會試想想你的片名, 如果想到, 可以話你知!
9 [6 p6 Y5 i( I% X女豬腳 美不美, 似不似美戰?會不會是[愛天使傳說][Wedding Peach]?

aaron81 发表于 2010-8-29 22:50:44 | 显示全部楼层
关键词~9几年~天使~

佐為 发表于 2010-8-29 22:59:35 | 显示全部楼层
仙魔大战、、、、就是呢個名。。。
6 a* v" M; y7 f2 U
. N/ f( o2 ?+ R同真仙魔大戰是唔同加。。: Q  n) F9 w# ~: V! u

4 n0 k- G6 k: `1 g: y: ~+ @PS。。。- -俺硬盤。。。肉悶啊。。。
% Y) J- |8 f% M- g 1 w6 K# B- t) O+ ?" {

( A7 W8 t* i+ e. c' w2 H     話說,那片俺也在找俺的盤子呢。。你找到有下了嗎

inber 发表于 2010-8-29 23:04:59 | 显示全部楼层
3 u0 b4 O$ A) U) S2 }$ ~( `/ y& j. F2 H8 |. B) w; b0 O/ ]( H
差一個字樓主應該會聯想到吧0 D  n( m3 s- M/ E$ _
兩套都系有十字天使

佐為 发表于 2010-8-29 23:07:45 | 显示全部楼层
http://www.gy007.com/yy/1092/) Y5 P. c! |8 e/ {

4 x& ^( u- a' v) K- p& `真仙魔大戰。。粵語添。。
$ \4 Z0 B# w  d1 j1 X& q$ e+ O9 `  V- O
不過未揾到舊個部

Ace0210 发表于 2010-8-30 02:46:09 | 显示全部楼层
舊真仙魔粵語應該無咩人有

12下一页