【男儿当入樽剧场版】【1-3部】【日、粤双语][DVDRIP合成版]

熊猫仔 发布于2008-7-30 13:26 25576 次浏览 310 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yjb338 发表于 2008-7-31 11:00:56 | 显示全部楼层
感觉上好似录音机把声甘!  熊猫仔你边到搵返来嘎!

Laputa81 发表于 2008-7-31 11:45:16 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-7-31 11:00 发表 * \3 x% n5 R* b# [! I

$ C6 q0 Y. v/ i
# {2 j5 K; q+ ]' R# t' [- W3 @' D; I, B6 E% i: x: V* ^# {1 M

) ^; x5 h4 ~! e( h6 u* f应该喺好早之前嘅粤语版嘅音频嚟~~~: I) g+ U' L8 V, M# C, M0 _& l
4 r+ H# d* H; F6 D9 G( f
而且嗰個粤语版画质有D欠佳·········, {/ ~& z2 R$ Q  l+ N
* f) a/ h7 L5 u  ^+ n  n
估计都喺vcd嚟

熊猫仔 发表于 2008-7-31 12:19:26 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-7-31 11:00 发表 9 K! ?; {& r  y* ~- b- i
! @1 m6 m: m- F1 i7 O
9 w4 m7 T. F) c0 s
我想讲``````````````````````我系转翻嚟噶`````````````````
, c1 m# N% M: N- T! I( g5 p8 Q我down唔完啊 ~~~~~~~~~下载失败````````

wjr5200 发表于 2008-7-31 18:31:42 | 显示全部楼层
配音配得麻麻,依然多谢

p365 发表于 2008-7-31 22:37:04 | 显示全部楼层
看看先~~~~~~~~

遗忘爱 发表于 2008-7-31 23:02:03 | 显示全部楼层
哇哇哇   MKV先200M唔够啊!
! J3 _- r4 T5 C4 _3 |! M' T& k正窝~~     之前我下载1-4日语MKV  噶都600~900M    下得超辛苦~~
2 U0 }( m/ C6 m$ e& r9 ]% O( \% v& Z- x1 L" V
LZ  多谢分享~

ninaomu 发表于 2008-7-31 23:39:23 | 显示全部楼层
这个合成版制作者是谁?5 U6 K9 ~* E' ~4 o. F
如9楼X兄所说~~~
% Q- x. z! M2 v4 s* V% X
2 R7 r0 d2 v1 _, D[ 本帖最后由 ninaomu 于 2008-7-31 23:53 编辑 ]

ninaomu 发表于 2008-7-31 23:49:47 | 显示全部楼层
原帖由 遗忘爱 于 2008-7-31 23:02 发表
; U% P4 ?6 Y$ g3 }  j$ }; L+ N哇哇哇   MKV先200M唔够啊!
- |; a/ D5 V! {7 u3 V正窝~~     之前我下载1-4日语MKV  噶都600~900M    下得超辛苦~~" m9 v& P/ _; o( L+ X7 Y! \

1 F% z& P1 V( P$ G/ ~0 W) VLZ  多谢分享~

- Y7 O2 B! H4 U/ D5 K唔好斋睇文件大小,RMVB画质与dvdrip转AVI画质差好远的
3 u' E& E9 G4 M; ]* a# t! G, g& @$ O+ d3 d9 j" ~

熊猫仔 发表于 2008-7-31 23:53:54 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-7-31 23:39 发表 6 k; _0 K- `( X5 Y6 V# a$ S
咩网络硬盘空间?这个合成版制作者是谁?
9 B- M7 i# `3 h( O) C如9楼X兄所说~~~
- ^, V' N: C8 o' z

+ {, Z8 U* s8 K/ s  L! c- e. P原贴无写作者~~~so我都唔知系边水~~~见好似几好野米发过嚟咯~~~

火影 发表于 2008-8-1 00:01:19 | 显示全部楼层
好, 回覆左再download先... 唔知down唔download到呢...

GavinDX 发表于 2008-8-1 07:13:59 | 显示全部楼层
哇,估唔到原来有粤语版,多谢晒。

yan1003 发表于 2008-8-1 08:05:57 | 显示全部楼层
有粵語呀~~好呀~~多謝!!!