[吃喝玩乐] 去沙滩玩要带D乜

瞓々身 发布于2008-7-14 15:24 5933 次浏览 61 位用户参与讨论   [复制分享主题]
abc-like 发表于 2008-7-17 11:00:26 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-16 18:11 发表
; E" Q1 N8 o7 m. F5 r, y8 [8 k
$ E# `9 H0 j7 r* w/ O7 y
  ^: x8 U+ G7 U; H  r凍奶茶就加2蚊啫~~~食个ABC唔会甘平挂~~~
[em55] 大陸既快飯

abc-like 发表于 2008-7-17 11:01:17 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 10:53 发表
2 A) g& D' V) p究竟点稳到你啊```````````````
喺高清台度登ABC廣告...

平常心 发表于 2008-7-17 13:02:35 | 显示全部楼层
吾知几时有米同有个MM同我漫步沙滩,

熊猫仔 发表于 2008-7-17 16:52:00 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-7-17 11:01 发表 4 t  h7 u1 \& W/ W+ a' r
喺高清台度登ABC廣告...

. T! ~7 e, I  S: B# v7 j9 V$ C( S. b) }5 @' R+ _" k
唔知有无人录影呢~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-17 16:53:39 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-17 13:02 发表 3 f, [# ?: r4 @1 G. G- }
吾知几时有米同有个MM同我漫步沙滩,
- [$ x& N9 d, n0 K  h

! o3 c6 y1 V0 q3 L8 Z+ @% s去厨房拿扎米 米可以去咯!!!~~~

Laputa81 发表于 2008-7-17 20:39:27 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 16:53 发表 : S& {! J; F' `0 Z

" P4 H% l! D9 Q" e" Q, I: C! H3 ^; Y2 A. M1 z( V) \* S6 f  J
去厨房拿扎米 米可以去咯!!!~~~

9 E" f# I4 I6 K5 P; @8 u! Z( m' O, [: P" F- P5 b& B+ j5 K
0 G  f( S* D, T* c" B3 v* T
, W7 E) w: t1 T6 |3 H% h

( B+ f! z0 a8 ^" m$ g* ]喱个答案好~~~~

abc-like 发表于 2008-7-17 23:03:57 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 16:52 发表 & t" S' K- k  `* W6 P
9 P9 A" V! C* z$ P+ [

; Q5 ~% @4 m5 M2 Y4 S唔知有无人录影呢~~~
有人淥老虎大頭
4 }8 i) k& V3 B/ a  Y好好笑架! 都唔知係咪睇我地, 先至用老虎大頭去食ABCD餐- T0 c6 S2 A, h9 i8 Q
多肉小菜   V  Z( y5 ^" p) `
' e: p) w- ?7 z
有冇食過蕉蕾?? 識唔識整?

熊猫仔 发表于 2008-7-17 23:30:01 | 显示全部楼层
蕉蕾???听都未听过~~~~~~~~~~
4 d8 o+ M  f, k' p7 {& q6 k8 r3 I
) O' ~# E7 K+ ?- E有个老虎头可以食霸王餐噜◎!!!~~~

abc-like 发表于 2008-7-18 00:01:55 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 23:30 发表 8 y+ d' V" {# g& |
蕉蕾???听都未听过~~~~~~~~~~
) N. p" F6 b! Q$ p
( o4 Y8 c7 J# C4 p3 t7 G有个老虎头可以食霸王餐噜◎!!!~~~

6 a& l! m4 r3 ^" h6 b1 |% r& C睇丫~!
$ v/ {5 `/ A) {6 v+ B/ ohttp://www.dreamxt.com/bbs/thread-57387-1-1.html
* B. `& P2 U" p2 h最好頂至

quill 发表于 2008-7-20 00:06:14 | 显示全部楼层
你就好拉~~有得去见沙滩,我甘大个女都无见过啊~~~
8 l3 L& L- Z2 C
: z5 |5 @+ ]3 H" n. q7 E真噶~~~我地讲就讲得多去旅行,其实真的去的地方就得澳门同香港罗~~~
  f- d& z5 \# {$ }! X6 f" q; {* U- e2 k4 z
真系晤明啊~~人大了,好象连去个旅行都要考虑得太多了

AWP 发表于 2008-7-20 20:41:35 | 显示全部楼层
記得帶我去...........

AWP 发表于 2008-7-20 20:44:06 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-7-17 23:03 发表
) ], Z. b9 j1 N, R7 h5 \$ ^% B有人淥老虎大頭
" x0 j8 {" e5 S. H' d. w; A1 p好好笑架! 都唔知係咪睇我地, 先至用老虎大頭去食ABCD餐8 u  d$ K* W# d+ J) F- o8 _
多肉小菜
5 |, g9 D/ J7 |3 O; m
0 r, g6 m, `( k/ j# F3 b有冇食過蕉蕾?? 識唔識整?
蕉蕾未食過····