[吃喝玩乐] 去沙滩玩要带D乜

瞓々身 发布于2008-7-14 15:24 5907 次浏览 61 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又放假了,今个星期同班F去沙滩玩~除左衫裤鞋袜,仲要带D咩啊& M* m1 E. j2 p- Z5 F1 k! F% x* O3 ?
两日都系沙滩度会闷SI噶喔,有D咩新IDEA可以参详下咖~?' l% Y9 L: p+ ~. F
仲有啊~我唔想变左旧炭甘翻黎吖!

已有(61)人评论

Kiver 发表于 2008-7-14 15:36:59 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 15:24 发表
0 _1 C9 i+ ], E又放假了,今个星期同班F去沙滩玩~除左衫裤鞋袜,仲要带D咩啊
! a* r+ r* a7 U4 y$ H两日都系沙滩度会闷SI噶喔,有D咩新IDEA可以参详下咖~?4 t2 l8 D+ h4 w: H: y" b1 U7 S! R
仲有啊~我唔想变左旧炭甘翻黎吖!
0 g( i+ |$ {0 Q
( _1 f& u0 m" a9 m9 B  `! p
去边度的沙滩啊5 r! \( K; K2 J
. y* u1 Y1 X8 T: |
不是在沙滩上露营吧

瞓々身 发表于 2008-7-14 15:39:22 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-7-14 15:36 发表 : J# l& a) E* i9 G
( k3 K* {+ E$ u( {' ^. r3 v
+ F/ y, \: l7 o& @) v; C0 A' a: X
去边度的沙滩啊
7 L* P: h; A! Q& Y$ W1 m9 a+ E' d7 u- z8 }' U8 ~
不是在沙滩上露营吧

+ S/ \! c5 O# I. C1 P% [5 p7 F6 J% K3 y6 M! q

( P- n, B6 y; r" ?当然唔系~我唔知住边了,人地话事,我只负责跟埋去~哈哈
* v3 M1 L* v8 i  }  @9 e- S- d( q0 N去下川岛啊

djms 发表于 2008-7-14 15:44:26 | 显示全部楼层
最紧要就係带救生圈

yjb338 发表于 2008-7-14 15:46:35 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 15:39 发表 4 u' ]6 z& X4 P  E/ O) R% X
0 n2 q4 _8 W! |! V. J" u

' `; E2 k; z( o. q' X. q  V( D( C0 s( @- j  k1 T
当然唔系~我唔知住边了,人地话事,我只负责跟埋去~哈哈5 K) O3 M& Y; R* E1 _) l. \- n; ?5 a
去下川岛啊
. n; n4 m2 j" _9 ?( `; ^7 y% s
女仔带个人去就得啦!乜都吾使带!
* Z  Y9 C1 z! @% S: Z8 n9 r6 v5 a% X/ I, O& t* J  x. i

djms 发表于 2008-7-14 15:49:11 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-7-14 15:46 发表 % `7 w. z1 F6 \* }& N# [  ?

3 q) V& E/ i" H3 K2 A8 y女仔带个人去就得啦!乜都吾使带!
$ a! k0 p0 L- I7 I
. p+ K" V! l8 w. O; k" I2 ?
沙滩都无野卖,带钱去未洗银纸??

瞓々身 发表于 2008-7-14 15:55:45 | 显示全部楼层
原帖由 djms 于 2008-7-14 15:44 发表
- |; ]* J1 I9 Q; G最紧要就係带救生圈
$ K+ @: K+ I; o; N

" t1 U& h4 h+ z; g& ~8 J% V8 |& W6 x# ~  U% M
果度最多米玩水~都游唔到水嘎,救生圈带去无乜用喔

瞓々身 发表于 2008-7-14 15:57:22 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-7-14 15:46 发表   e" Z* y$ C! [4 g4 h. U
! o2 x; P9 X$ G
女仔带个人去就得啦!乜都吾使带!
' G: @! d& s7 M4 E

8 F5 Z: }0 P- V0 v4 P
* m5 r( L, L) E" z5 c睇你笑成甘~请问你提议带咩人去呢!?

嚣のЪ 发表于 2008-7-14 15:58:37 | 显示全部楼层
OH~沙滩~有无兴趣睇日出..篝火晚会牙?0 g4 r% ?& z1 q- B' W7 s; w7 }
防晒油?

瞓々身 发表于 2008-7-14 16:04:43 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-14 15:58 发表
3 i5 @7 d( J- ^6 E/ y! i) \6 X OH~沙滩~有无兴趣睇日出..篝火晚会牙?
& |. h5 J6 X: U1 j1 ~! J7 N防晒油?
6 ~' j& b7 u& c( @7 J
. f0 E/ w: C. w) |) a+ c' A/ ^1 B
睇日出?好似玩好甘啵~! ^8 Q4 c3 s2 ?: S: g" B. Y
甘大个女都未试过睇日出,哈哈~好提议吖!

嚣のЪ 发表于 2008-7-14 16:18:05 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 16:04 发表
5 o7 c3 @) E6 y1 I
# V& X+ ?9 F* h2 X& }8 S  q! ?9 b0 p
睇日出?好似玩好甘啵~3 s) ^$ `" L7 E
甘大个女都未试过睇日出,哈哈~好提议吖!

/ |& Y! C+ p/ T) G4 f: u3 H其实哩D都系去南澳噶节目表...
" k8 L$ g2 w+ \$ e7. 娱乐:! V8 q# a$ D! j% D
  a.潜水2 a7 Q6 k' ?7 l$ X: n
b.香蕉船( o4 Z( a! x& e& |$ `: D4 S7 P  ]
c.快艇情人岛绕岛一周游船河  g# c0 m; z9 M. \  s
d.快艇情人岛撒网捕鱼
6 c5 C' c% `$ Z4 s2 Ve.三门岛来回船/ J0 C) A& c* q) `/ G7 k' T
f.快艇三门岛撒网捕鱼
) h- @- y6 i. M; `& e: Y4 O3 ng. 篝火晚会
+ e! @7 A. `2 [* {1 |' R2 {# p& C& Jh. 卡拉OK(無线麦克风)
* L# S5 N' l  H# p5 Q- Xi. 烟花, F! g, ]2 S" ?. z
j. 沙滩排球、足球、拔河绳

yjb338 发表于 2008-7-14 16:54:30 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 15:57 发表
( L4 H9 t" y* v. c. n6 I4 ^
4 [& B& j0 q# a. e3 q# C" P& r; ]1 A8 ]3 }

9 Z# h% [: H* H睇你笑成甘~请问你提议带咩人去呢!?

5 ^( L( ^9 M" F0 l我既意思係带你自己个人去就得啦!