[吃喝玩乐] 去沙滩玩要带D乜

瞓々身 发布于2008-7-14 15:24 5938 次浏览 61 位用户参与讨论   [复制分享主题]
瞓々身 发表于 2008-7-14 17:40:35 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-7-14 16:54 发表
9 |  p, e' ?) e+ ?# G! z  L  V$ D8 Z5 L/ K2 K' V+ ^
我既意思係带你自己个人去就得啦!
( H# f$ }! D8 d" L2 K& [. z2 g, \

! \1 M4 F6 e$ E7 b$ [- W( E, Q: y1 K$ k
哈哈~原來我睇錯字~誤會左你意思添~哈哈,好笑!' L) w0 I2 n6 m$ J. F$ y. z8 S
難怪你打曬問號

熊猫仔 发表于 2008-7-14 18:49:45 | 显示全部楼层
上几个星期我先去完巽僚湾~~~~~~~~~~
) Q+ u7 J0 h) S, M4 g   除左个海,真系无咩野玩噶啦`~~~~~~( i5 |8 f/ m6 V% |
       沙滩足球果d,晒到si~~~不如浸吓水~~~
/ ]- k6 z3 f) p- w4 i2 f5 e- g夜晚可以放吓烟花, 朝早可以睇吓日出!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!同埋最靓嘅日落!!!!!
  Q# `1 ^! B- q   记得食多d海鲜啊,,,真系掂过广州果d好多噶!!!!!!!!~~~but好贵~~~
; R$ n0 k7 {7 [# V! [退潮果时可以执吓贝壳, 挖吓 石见  挖到嘅石见可以去饭馆加工,特别好味噶!!!!!!!

熊猫仔 发表于 2008-7-14 18:52:38 | 显示全部楼层
其他时间米系旅店锄下大di,斗下地主,睇下电视
4 P# }& V7 l" Q8 R/ ]' a; c3 l/ b
又或者做下爱 做嘅事~~~~

平常心 发表于 2008-7-14 19:38:50 | 显示全部楼层
MM一定要带,在沙滩下,佢就现形,

瞓々身 发表于 2008-7-14 20:53:08 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-14 18:49 发表 : l  i  k; W4 ~% `5 {2 D* ^
上几个星期我先去完巽僚湾~~~~~~~~~~0 o7 n+ U( k, N: Y
   除左个海,真系无咩野玩噶啦`~~~~~~
1 d7 Q* u6 h9 B0 \& B5 |: K$ j/ [       沙滩足球果d,晒到si~~~不如浸吓水~~~
' P; l! D4 z& \9 }; E夜晚可以放吓烟花, 朝早可以睇吓日出!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!同埋最靓嘅日落!!!!!! }7 o/ u' {. R
   记得 ...

4 J6 p+ o9 }& o* u9 H+ Z, q$ C1 f: m
放煙花??邊度有得買啊?
& N% }0 T) j) K& k7 w2 F" k' |就算有得買,都唔可以帶上車啦,呢D系危險品黎噶喔

嚣のЪ 发表于 2008-7-14 21:05:00 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 20:53 发表 1 }& a& k: ?, z: w+ i
, x/ g7 u9 w; {4 c9 @
- E. T( @) ]4 @* H
放煙花??邊度有得買啊?: ]" u8 b3 A, t
就算有得買,都唔可以帶上車啦,呢D系危險品黎噶喔
* L# P2 _2 d3 ~& X
果度自然有得买啦!

熊猫仔 发表于 2008-7-14 21:12:56 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 20:53 发表
- c3 g/ J3 M. F9 J9 J
9 U* _* n0 k: ]  R& s7 s! x8 u) p) j% V3 m! p$ I
放煙花??邊度有得買啊?: s. n; w9 T0 A) ^: {
就算有得買,都唔可以帶上車啦,呢D系危險品黎噶喔

5 Q1 g+ N- N  G  l
( ^! ~- Q, f5 L$ @果度d士多有噶啦~~~~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-14 21:34:53 | 显示全部楼层
日透果时,系帐篷or太阳伞下,7 [! g9 W' B9 }$ K$ }3 B
夜晚果时,训系d细纱上面,3 Q) P, T% A' m: Z8 E. H# G* A
听下海潮拍岸,几写意噶~~~~~睇下烟花漫田~~~: {, y$ Y; a# Y3 o$ r9 Q
林起都想去多次啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
) Q5 G; t# h" R6 e: G- }$ H; Y! T. w! \4 R7 {+ f( ]
去完翻嚟先发先比南湖国旅稳笨~~~~`4 [) r7 p2 z3 c3 Z9 D- h
我地比果个价,同一个地方,同样嘅旅店, 南湖国旅玩两日,,,,广之旅可以玩三日!!!!!!!!!!!( ?1 b" P; ]5 l' `( I% u
我绝得比人呃得最紧要嘅系车程~~~
4 J- I: e  C  g9 _/ p; y& g旅行社个姐姐仔话:2个半钟实到~~~上左车,个导游话:无4个钟都米洗见到个海~~~. a- N& m) V5 B' O5 V
唔知下川岛要几耐呢~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-14 21:40:31 | 显示全部楼层
系糊涂贴有我去巽僚湾果时影嘅一d风景嘅相,得闲去睇下~~~

lych 发表于 2008-7-14 21:54:40 | 显示全部楼层
带D沙滩球啊、飞碟啊之类去沙滩玩都几好噶!

瞓々身 发表于 2008-7-14 22:00:31 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-14 21:34 发表 ( T3 R( ?/ z: ^- C: ]9 E
日透果时,系帐篷or太阳伞下,! t0 n# K) {: C! i4 w
夜晚果时,训系d细纱上面,
& q6 W5 _6 t# N) }" r, O# |听下海潮拍岸,几写意噶~~~~~睇下烟花漫田~~~$ h7 Q' U/ T! i+ i  l* K& Y
林起都想去多次啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 n4 C# s7 q& w$ ?6 v
6 B, I0 B. [7 {3 p
去完翻嚟先发先比南湖国旅稳笨~~~~`+ k0 `0 u. M( u/ T
我地比果个价,同一个地方,同样 ...
5 W$ Q' L! w" ^6 ~9 F6 C7 W6 b. o

4 Z; W  _2 J( s+ K  f# q- VSI啦,我最憎坐車噶啦,仲要坐甘耐~悶!; P5 @4 f2 A) q
我地系自遊行甘去咖,真系擔心去到唔知揾唔揾到房住!

lych 发表于 2008-7-14 22:10:41 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2008-7-14 22:00 发表
1 ?/ U& l; b6 A9 `/ K+ N) K5 c1 V$ E0 K% i

% K3 U) ^; o3 v) ySI啦,我最憎坐車噶啦,仲要坐甘耐~悶!8 u# t) X0 Q9 _2 v6 b2 o
我地系自遊行甘去咖,真系擔心去到唔知揾唔揾到房住!
8 c+ u+ w; p! L/ y
无订定房先噶?假期可能会稳唔到个播!