[青葱校园] [原创]实习发泄报告

瞓々身 发布于2007-4-18 06:04 3267 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font size="2">广交会开始喇~意味住我又要开始一段"艰辛"嘅实习~唉</font></p><p><font size="2">讲起实习,本人不得不提果度所谓嘅宿舍!!真系离晒普的!一间房11个人住,冇风扇,我已经算喇,仲要死得佢系公共浴室,仲要得2格,2格都系冇门的,痴线噶咩,要人点冲凉啊!有发洒,但系是坏的!晕................</font></p><p><font size="2">跟住讲下个厕所,个厕所同浴室系连在一起的!只有4格,但系成日都冇水冲厕所,仲要爆屎渠!一日爆几次~TMD!一层楼有10几个室,每个室都11个人或以上,全部人都要用呢个公共厕所同浴室!大佬啊,你教我点用啊~当下我地系人好冇!我地系黎实习咖,唔系黎做挨苦咖!</font></p><p><font size="2">罗热水都要去厕所度罗,痴线噶,想整个即食面食下都要去厕所整,仲边有胃口!!</font></p><p><font size="2"></font></p><p><font size="2">发泄完毕~多谢各位甘有耐心睇晒呢篇野!</font></p><p><font size="2">PS:大多数人都选择翻学校训!包括我~</font></p>

已有(32)人评论

lqyy2k 发表于 2007-4-19 02:53:34 | 显示全部楼层
环境果然够晒差.....同情........
cctv 发表于 2007-4-19 03:05:18 | 显示全部楼层
<p>仅代表党中央国务院向楼主表示深切慰问.</p><p>希望楼主继续发扬艰苦奋斗的作风.</p><p>相信在不久的将来你将成为一位杰出的社会主义劳动者.</p><p>同时随着国民经济的快速发展,人民的生活将变得更加美好...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; cctv新闻联播</p>
ks128 发表于 2007-4-18 06:21:49 | 显示全部楼层
<p>悟好讲得甘恐怖好悟好啊~~~</p>
瞓々身 发表于 2007-4-18 06:27:18 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ks128</i>在2007-4-17 22:21:49的发言:</b><br/><p>悟好讲得甘恐怖好悟好啊~~~</p></div><p><font style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3;">系真咖~ 一D都冇呃你咖!</font></p><p><font style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3;">我个F都系自己个空间度写左一大段野!</font></p>
Laputa81 发表于 2007-4-18 06:46:48 | 显示全部楼层
<p>好鬼攞命嗄啵·~~~~~</p><p>惨过去做咕喱啊·········</p>
yjb338 发表于 2007-4-18 07:06:18 | 显示全部楼层
同大种乞丐差吾多~~
AWP 发表于 2007-4-18 07:13:01 | 显示全部楼层
好凄惨的说~~
ks128 发表于 2007-4-18 07:39:29 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>瞓々身</i>在2007-4-17 22:27:18的发言:</b><br/><p><font style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3;">系真咖~ 一D都冇呃你咖!</font></p><p><font style="BACKGROUND-COLOR: #f3f3f3;">我个F都系自己个空间度写左一大段野!</font></p></div><p>甘即系下一个就轮到我啦,死啦</p>
ninaomu 发表于 2007-4-18 07:41:04 | 显示全部楼层
天将降大任于斯人也。。。。。。。
ks128 发表于 2007-4-18 08:07:18 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ninaomu</i>在2007-4-17 23:41:04的发言:</b><br/>天将降大任于斯人也。。。。。。。</div><p>郁闷也</p>
huang 发表于 2007-4-18 09:19:33 | 显示全部楼层
<p>甘惨啊!POST距啦</p>
123下一页