[其它更多] 声卡死火...[新问题~]

嚣のЪ 发布于2008-7-13 00:17 5256 次浏览 47 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-7-13 21:04:36 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-13 17:52 发表
: r7 J4 `) L. q& u
$ ]# B) C5 i1 c% o2 e' i' O收到!
+ ^" C& k# @/ H6 E" m6 D哈哈,乜只熊猫仔甘快就派上用场啦~

1 d( x( e0 U; U- x1 F$ J4 I+ m
+ l3 J0 Z/ W* x8 B! Z' P; K4 D" p等大家一见其真容嘛

Laputa81 发表于 2008-7-14 09:57:50 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-13 15:15 发表
  c4 E3 S$ W) x( H! F
( H2 K) F- ~: u8 z& M提示讯息:OSD已锁..../ s; i: [2 m- v  m+ \  W
日!边个搞鬼!

J+ Q6 u% n6 X  C; w
( U$ Z. A5 A0 {) k$ d4 N, ~% p8 ~+ {# }

- ~) g7 z1 I9 T/ U9 ]2 K& _锁埋添啊??) J. T; R0 E8 Q

9 c1 t/ U/ \) [乜唔喺得你用咋咩???

嚣のЪ 发表于 2008-7-14 16:26:50 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-7-14 09:57 发表 & D1 C# ^* B; \7 D

9 ^: E; [# o; ]' D' |
8 M9 u$ D$ ?3 ^/ h* p% G7 m# q5 I7 i; d6 }6 s: t% C

, {/ \4 O2 W. L锁埋添啊??! y+ y! H* y$ _7 ]. }3 Y4 W) \
# W  W8 a- q) x, e2 E3 ]" u# w+ R+ j
乜唔喺得你用咋咩???

0 U3 u; F0 U- k- ]D同学仔要用我米俾距玩咯...
% I2 N2 @4 Z/ L( S- d紧住都唔得闲掂部机...

Kiver 发表于 2008-7-14 17:32:31 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-14 16:26 发表
+ f  g6 n) {' y6 p
9 t% J. _) o- g, b2 A7 h2 |D同学仔要用我米俾距玩咯...
6 R$ e8 O% `: p紧住都唔得闲掂部机...

, u; x1 Y7 |" Q4 ?9 P6 M
6 d  ]& p3 g) R$ ^& b手提来的?

嚣のЪ 发表于 2008-7-14 19:15:36 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-7-14 17:32 发表 ! I% c% X2 w$ J$ }# N

: u+ @0 }2 N5 {9 a
* w/ e3 z3 q% b/ U, z% D手提来的?
# B7 n; P4 a3 R% M
NO NO NO...

嚣のЪ 发表于 2008-7-15 17:41:10 | 显示全部楼层
傲游好慢啊....

Kiver 发表于 2008-7-15 20:00:02 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-15 17:41 发表 0 X4 M- z) q& W4 c
傲游好慢啊....
+ _) A8 U0 C3 B1 w* F5 K; a4 F- v. t
, {+ c  q( e% T. z
不过我感觉初初的傲游2仲好用点

ninaomu 发表于 2008-7-15 23:01:11 | 显示全部楼层
以前用IE6打开网页不卡的,现在升级了IE7,打开网页卡了好多好多

wgmd99 发表于 2008-7-16 01:39:33 | 显示全部楼层
通常用math。。。ie好少用咯。。

wgmd99 发表于 2008-7-16 01:40:59 | 显示全部楼层
傲游好出错啊

漫漫长路 发表于 2008-7-16 18:28:38 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2008-7-13 00:17 发表
2 A) Y3 u6 D; r6 s1 z; E, f唔知何解误下载佐D乜,出现中毒情况。不过E+无乜事...% `" M$ H$ e' ?. h9 O. R
But,个Internet Explorer令到我进入癫狂状态...
. a5 O% w  f$ u9 X8 K9 |# N( a, \& yN久之前噶状况重现.....% O$ ]8 y9 L7 X! J
992651 v, z# y' Y8 c) b5 ^. }) o! ?
有乱码添~~~(之前无)" c, i3 y7 W$ \4 |: e
之前唔记得俾我点搞屎棍...俾我搞返正常.[em ...
我用紧IE7版本,不好用.好慢

Laputa81 发表于 2008-7-17 20:20:48 | 显示全部楼层
装咗驱动未???
# I7 c5 i( f% m2 h8 ~! W' E8 |9 g' M) R' h8 v+ T2 `( {" {! y/ T( g
喺主板集成定喺独立咖???