跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 网站在线代理!(想进MU空间,和DOTBTPLUS的请看)

yrj 发布于2008-6-29 17:19 11512 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2008-6-29 22:23:30 | 显示全部楼层
如果是外国代理网站的话,mu很可能打得开网页但下唔到野,我用 无界8 就有此问题果D链接就算等完25秒都下唔到,dotbt 吖D种子就得 唔知呢个系唔系
alexhus 发表于 2008-6-29 22:52:07 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-29 18:34 发表 & V4 T& n: l/ u/ Z
一早就在使用了,嘻嘻
5 C; E( l- C8 t" b  q0 o) [0 B+ |
一早知唔话我知。。。
Laputa81 发表于 2008-6-29 23:20:07 | 显示全部楼层
用开无忧代理·········
netasa 发表于 2008-6-30 00:35:32 | 显示全部楼层
无依D烦脑。 基本上下载都无影响。 只不过唔多好意思转人地嘅种子。
mcnynbajay 发表于 2008-6-30 01:28:40 | 显示全部楼层
呢个问题& L& s, a- L, X! q2 @" G
我早在某个粤语动漫网站度某个贴得知同以上一样解决方法的!
- f) ~- }* b6 b, |: R* [9 s同样好多谢yrj兄详细的解说的!
mcnynbajay 发表于 2008-6-30 01:33:03 | 显示全部楼层
而我就用呢个代理网站的
; W% ~# r/ I9 ?" D, t" qhttp://proxy.daili.name/5 U, d6 D( B* v0 ]
但问题仍然有
- G) J6 @2 `6 c1 {+ h就好似abc兄一样登陆吾到
3 z$ n  ~) F9 i1 t- f. x就算登陆成功了,再打开其他贴就变回无登陆状态的!
, [8 l9 a- M5 z, w- C7 ~. O3 S总之就系好过无得上的!
GavinDX 发表于 2008-6-30 07:02:26 | 显示全部楼层
点下载MU啊?唉,都唔知究竟系咩一回事,琴日都仲可以上到嘅,仲下载左一集数码暴龙添,但今日就上唔到啦,用果D在线代理都唔得,倒计时果度显示“Javascript/ActiveScripting required..”,冇办法获取到下载地址。根本都下载唔到。你地究竟系点下载架?
GavinDX 发表于 2008-6-30 07:10:17 | 显示全部楼层
突然间又上得翻,都唔知搞乜鬼。 8 X/ `" N& H  O/ n9 z* M5 Y
不过甘都好,我几惊冇得睇数码暴龙啊。
ks128 发表于 2008-6-30 12:00:40 | 显示全部楼层
代理用MU能加快下载速度吗?
ninaomu 发表于 2008-6-30 14:44:10 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-6-30 12:00 发表
, U3 U, ~  d) T2 D) p代理用MU能加快下载速度吗?
8 ]; i8 Y/ c+ Q/ O; \1 C
不能,MU的下载速度与有没用代理 是没有联系的。
ks128 发表于 2008-6-30 15:46:32 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-30 14:44 发表 % E  h$ H; `4 C# E4 A

. s7 I& D4 W$ {  a  q不能,MU的下载速度与有没用代理 是没有联系的。

" g0 R6 @" `9 P) [, M+ l/ l甘即系只提供你上到个网啊?[em40
火中君 发表于 2008-6-30 16:57:06 | 显示全部楼层
感谢楼主啊!超好用!