[人文风光] 广州嘅日落黄昏~

熊猫仔 发布于2008-6-23 11:22 5744 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢几张相~有d系自己影~有d系D Friend度造翻嚟噶!!!
9 ~4 T$ i7 b$ ?7 k
5 }, U) o6 B! B( v! i# F虽然数量唔多~~~个人觉得几值得欣赏```` 1 \. I: s1 k! f' A  x% ]; Z
8 A! h+ e7 u( a; f/ f. d2 b

评分

kalaso + 5 + 15 + 2 自拍加分

已有(37)人评论

熊猫仔 发表于 2008-6-23 11:24:14 | 显示全部楼层
呢几张系D大学城嘅friend影嘅~~~
平常心 发表于 2008-6-23 13:49:37 | 显示全部楼层
好一般,石屎森林,一呢绿色都没,[em54]
熊猫仔 发表于 2008-6-23 14:46:09 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-23 13:49 发表 # |$ Y" i5 e9 z8 X. _" i
好一般,石屎森林,一呢绿色都没,[em54]

* e! X. s6 ~" K/ a; f* ]. f
4 ~4 z( F5 l0 `: A* `7 E* R; F# X; P你想睇绿色咋~~~大把啦~~~等阵发~唔洗急!!!
andy01160 发表于 2008-6-23 15:20:49 | 显示全部楼层
有幾張都用灰色背景= =/ e  v/ B$ d  h4 c7 U( `% J
可見廣州空氣質素............
lych 发表于 2008-6-23 18:30:35 | 显示全部楼层
原来广州都有禁靓嘅日落景色嘅,得闲睇下先。
BMW 发表于 2008-6-23 20:47:35 | 显示全部楼层
哗! 好大个咸蛋黄啊!
ar_mie 发表于 2008-6-24 00:07:21 | 显示全部楼层
畫麵比較暗喔....
yongchang 发表于 2008-6-24 00:41:16 | 显示全部楼层
影得好鬼靓吖!!特别中意第2幅个咸蛋黄~嘿!
熊猫仔 发表于 2008-6-24 10:19:38 | 显示全部楼层
影左好多张,呢张效果最好~~
Laputa81 发表于 2008-6-25 00:04:45 | 显示全部楼层
喺边喥影咖???
5 N( k- N( b; b# k0 @, Q% W# b7 s0 F: u/ T, N) \
喱个有D好奇·········
熊猫仔 发表于 2008-6-25 00:38:38 | 显示全部楼层
我可以答你~~~~~~系广州影嘅~~~~~~~~~~
: w" d6 G5 H/ o* W- ?  Q1 J% A至于具体地方~~~~~~~自己斟酌吓啦~~~~~~
1234下一页