[原创](从不收钱)keroro軍曹大电影2 決戰水著兵團/VCD-rmvb/833mb(纳米)保留8天

yjb338 发布于2008-6-17 05:20 8768 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yjb338 发表于 2008-6-18 09:58:46 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-17 23:38 发表   |; r, Z. E3 [+ F- r

6 N8 G" f: ?% z% i* t3 L& W支持你哈。。。

/ Y) G/ d  F# I& y( G. ^今日合咗集机动警察,不过片源吾好,只合咗一集.青蛙一定要搞合成版.
hikaruyin 发表于 2008-6-18 11:10:09 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-18 00:05 发表 3 e% H; S- e* B. P" N. x# W! |& b7 z
  ^+ Y/ h$ f. o, v( r
你要乜啊???最近想合成边部啊???我可以提供RAW,冇错你哋叫佢做“RAW”。。。

- b) y8 L* L1 O7 C( l+ L5 N咁你有冇GEAR 戰士電童RAW?
asb 发表于 2008-6-19 00:37:51 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-18 09:58 发表
" L) o; x. p% u/ w2 \3 z3 W
  X- Y/ \7 l9 B" K0 e今日合咗集机动警察,不过片源吾好,只合咗一集.青蛙一定要搞合成版.
4 W1 S6 Q- U& R/ I0 ~. I
新合成左.记得要话要话我听啊~~
tandong 发表于 2008-6-19 01:55:08 | 显示全部楼层
338发833MB!!
yjb338 发表于 2008-6-19 02:45:18 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-19 01:55 发表
0 i) J$ j- u  K. D5 O8 \9 W: U' V% }/ @338发833MB!!

& a' u: x7 b5 p巧合姐! 我终于闭关练成咗合成大法啦!!
yjb338 发表于 2008-6-19 02:47:07 | 显示全部楼层
原帖由 asb 于 2008-6-19 00:37 发表
9 Z# ?  b0 x1 Q; c( R5 d
) q  N/ m- M2 N& I. k新合成左.记得要话要话我听啊~~

- |( |2 i5 I+ D5 e, {放心啦!女仔我係会最优先照顾.
alexhus 发表于 2008-6-19 07:26:53 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-19 02:47 发表
3 z0 ]& L7 w. ^7 E
+ H# o* y! z9 q/ c" h0 M$ D放心啦!女仔我係会最优先照顾.

) R4 T" D8 l' m* o' K 咁啊。。。无语。。。。
p365 发表于 2008-6-19 11:50:08 | 显示全部楼层

评分

yjb338 -3 -20 你好啊!送你恶意灌水大奖!

yjb338 发表于 2008-6-20 10:00:55 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-19 07:26 发表
6 ^, O  t$ Z- x" ]( H& b% f) R# {4 b% w( E' H
咁啊。。。无语。。。。

# t/ l% i7 {8 W1 L: }8 ^看开地啦!因为我係绅士!
kidhitomi 发表于 2008-6-20 11:03:45 | 显示全部楼层
这个TV没点睇~: o/ U+ \2 l7 @
几搞笑~
8 p8 o  O6 I- u+ m2 T9 D剧场版就收下了`
. c  T5 e, ~: J, [/ ]多谢分享~+ {4 W  F5 d  h1 P" Q! J2 f
alexhus 发表于 2008-6-20 11:37:34 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-20 10:00 发表
: E' I4 L) u' A* T+ s% I, L8 D0 Q/ h  I* A6 U- }6 z
看开地啦!因为我係绅士!

1 ]' ^6 Z8 s+ r7 @/ Y0 o 我都冇话我想点。。。
9 P5 J9 V2 k+ c. s4 W$ {2 z4 ^只不过好似有D。。。
alexhus 发表于 2008-6-20 11:38:52 | 显示全部楼层
系啊。。。唔系有人教你制作。。。点解仲系咁大架。。。H大叔话可以细番D架。。。