[吃喝玩乐] 老虎跳過海峽兩岸

abc-like 发布于2008-6-12 17:30 2567 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好開心好高興, 中台互通!! 絕對是好事!!0 J, j+ c* i5 i; F

$ }# ~/ T# b4 m( b6 {! ^大家有否想過台灣玩/發展??/ H) B! X' W' v9 g

; e: e3 x8 l  F8 j台灣邊度最吸引你地?? 4 ~6 u7 n' r& [! {2 V% A- }9 l

4 j6 C5 o% z& Q2 J" x% q. `2 R; u還是有人打死都唔跳過台灣呢?

已有(20)人评论

tandong 发表于 2008-6-12 17:41:56 | 显示全部楼层
台灣邊度最多ABC餐吃?
tandong 发表于 2008-6-12 17:44:15 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-6-12 17:30 发表 $ p# W! P: }2 h6 E' o
好開心好高興, 中台互通!! 絕對是好事!!5 F7 z& [* N2 {+ k# X) O  ~. c

3 S% Z3 F& W! \$ z) d0 R  a大家有否想過台灣玩/發展??
0 l9 k+ R6 U6 |; S. S4 J; g
: h0 ~  `3 s( ?6 B2 _: x- i台灣邊度最吸引你地?? ( `3 F5 b; x5 M( v

: F7 d) ~! J6 b9 l; B7 g8 s( X1 K還是有人打死都唔跳過台灣呢?
過台灣發展好啊!识番个台灣ABC!!
kiraljq 发表于 2008-6-12 18:26:30 | 显示全部楼层
哈哈~老虎過臺灣?哈哈~
tandong 发表于 2008-6-12 18:35:06 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-6-12 18:26 发表 & n) M: K9 L: Y9 M$ y; a- \& z  F
哈哈~老虎過臺灣?哈哈~
刀巴,你都是虎(苦)!!
kiraljq 发表于 2008-6-12 18:54:12 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-12 18:35 发表
  Z( v7 l4 |8 |- \8 u刀巴,你都是虎(苦)!!

+ h$ X9 M- I. o7 T$ `
. h. O) [4 b% O  u. d, Y# h我唔系刀疤~哈哈~~
莱迎希 发表于 2008-6-12 19:00:25 | 显示全部楼层
台湾配音滴卡通片,仲有美食同台妹,不过凭内地丁甘少嘅薪酬玩唔起台妹...
平常心 发表于 2008-6-12 19:58:17 | 显示全部楼层
几时有国配卡通出品,好想下载,
yjb338 发表于 2008-6-12 20:22:12 | 显示全部楼层
老虎跳過海峽兩岸,再游水过香江食ABC餐.
abc-like 发表于 2008-6-12 20:55:12 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-12 20:22 发表
, d$ j5 q, ?7 G" a+ Y' g老虎跳過海峽兩岸,再游水过香江食ABC餐.
睇怕浸死虎都唔夠力遊lu!!!!
平常心 发表于 2008-6-12 21:26:52 | 显示全部楼层
乜嘢年代,还游水?坐飞机啦,
cctv 发表于 2008-6-13 00:06:12 | 显示全部楼层
还是刚刚开始!!!别以两岸能很快统一
12下一页