[每日闲聊] I am back!!!

熊猫仔 发布于2008-6-9 18:46 3807 次浏览 53 位用户参与讨论   [复制分享主题]
经过百几日嘅艰辛,
8 Z: D! H' I- W3 f+ H      今日~我翻黎啦!!!~~~!!~~
% ~2 m) T1 b6 T+ n& ~ 唔知仲有无人记得我呢~~!!~~# a- L8 N; C* }" U2 _' v
; J( n+ o2 F& w4 ~/ W1 L) D

1 r; e4 f& }. P% `                   我上甘耐~~~. h$ U& {% h1 u
                实在忍唔住,可能会周围去灌下水~~~
1 P" h4 [" H, W& C1 U; D1 q- k         希望社长、各位街长、店长唔好见怪~~~多多包函~~~

已有(53)人评论

kiraljq 发表于 2008-6-9 18:48:28 | 显示全部楼层
哈哈,記得你,呵呵,恭喜啦,放假啦你~~
lych 发表于 2008-6-9 18:51:48 | 显示全部楼层
熊猫仔番黎啦!考成点啊!
kiraljq 发表于 2008-6-9 18:53:23 | 显示全部楼层
熊貓仔去搞下你個頭啦,哈哈,論壇之前搞過,頭像丟失咯
lych 发表于 2008-6-9 19:00:41 | 显示全部楼层
中有你个个性签名“08年6月,I will back!”过晒期啦!
kiraljq 发表于 2008-6-9 19:03:41 | 显示全部楼层
哈哈,開始一個舒服的假期咯,爽曬啦~3個月~
ks128 发表于 2008-6-9 19:32:57 | 显示全部楼层
肯定做挂你
kiraljq 发表于 2008-6-9 19:45:40 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-6-9 19:32 发表 ; |1 g) p/ J& T/ {* j
肯定做挂你
: ]2 E1 D  j# m$ T

! X/ q2 Q; ?0 t/ c哈哈,給老虎咬翻淡~
tandong 发表于 2008-6-9 19:47:26 | 显示全部楼层
熊猫仔在四川番黎啊!!
tandong 发表于 2008-6-9 19:49:15 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-6-9 19:45 发表 0 J. ?; q: O2 A/ U
5 d0 ^9 A9 O# }$ {' q

( u, B4 v/ f1 t3 I4 |& L( N2 x0 O! g哈哈,給老虎咬翻淡~
是刀巴虎想咬翻淡掛!
kiraljq 发表于 2008-6-9 19:51:29 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-6-9 19:49 发表
5 @) u4 G: t# w+ f3 H( q是刀巴虎想咬翻淡掛!

9 ^) _6 Z: C" z' Z' ~- Z. I6 \+ ~4 W% z
系老虎姐,我無得咬人個~
kuangrey 发表于 2008-6-9 20:09:56 | 显示全部楼层

恭喜回归粤漫社。。。。
12345下一页