[每日闲聊] 下星期我就要高考喇`` 同时预祝要高考的兄弟们成功`!

2497341O1 发布于2008-5-31 23:08 2465 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
     下星期就係高考喇!!!!           ' z# n6 I$ R8 i+ c
8 p1 D8 J/ i9 a  u3 {+ J/ S

' k, e. U# w* o       係呢度预祝我自己同埋各位高考考生高考成功喇~!!!!!   
1 O' x! C# M5 }: ?" E7 C6 K; p8 ]; I& e" I* b
  上联       一拼高下宏图展$ \9 O: i: L1 `# F; ~
下联       金榜提名喜报传
; Z  c5 j  R( d 横批       马到成功

已有(25)人评论

AWP 发表于 2008-5-31 23:43:24 | 显示全部楼层
magi、姐姐應該都要了...........
Laputa81 发表于 2008-6-1 00:41:45 | 显示全部楼层
祝你哋高考成功~~~& B7 j) Y' F6 P! \% o4 t( E
, P- P  e5 X& u; S* ^+ W2 u! v
考到理想嘅学府·········
tandong 发表于 2008-6-1 08:25:34 | 显示全部楼层
要高考嘎就米上來住,复习好考好D,上來嘎就见个打个!
. f2 E3 j) r+ a  {- x" n, V) b0 j" Y9 Y& n
你地知要举报啊,考完速速來报到啊!
平常心 发表于 2008-6-1 08:59:47 | 显示全部楼层
自己读得书少,讲一句,读多呢书好
lych 发表于 2008-6-1 09:00:29 | 显示全部楼层
祝愿各位考试顺利,可以考上各自的目标!
平常心 发表于 2008-6-1 09:16:30 | 显示全部楼层
人上人,必先劳其脑袋,
imbb 发表于 2008-6-1 09:21:05 | 显示全部楼层
真系怀念高考呀,各位同学努力呀
平常心 发表于 2008-6-1 09:39:27 | 显示全部楼层
坛子只有我一个低学历,以后啥混好,
fhs890307 发表于 2008-6-1 11:26:13 | 显示全部楼层
各位高考的同志加油!
lqyy2k 发表于 2008-6-1 11:42:41 | 显示全部楼层
预祝各位高考的考生考出自己的水平.............尽力就OK啦...........
平常心 发表于 2008-6-1 12:24:56 | 显示全部楼层
高考系一件平常事,但比某些人搞到,
123下一页