[粤漫动画] [长腿叔叔][1-40全][最清晰版][粤语无字][DVD转AVI]

benny008 发布于2008-5-27 21:17 30697 次浏览 384 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
totti001 发表于 2008-6-16 14:25:46 | 显示全部楼层
貌似DVD好贵哦,系有人分享嘅情况下,梗系想要最好架啦
平常心 发表于 2008-6-16 18:03:38 | 显示全部楼层
原帖由 benny008 于 2008-6-16 13:13 发表
9 Z/ E7 w* K' Q9 g; C5 r4 u4 Y- @* W. v& J4 u! J
: E6 ^& j  z8 z4 C
其实出去买DVD米得咯,比AVI中清晰..........如果真的很想要AVI的话........我可以刻几张碟卖给你
0 Y/ S6 R+ O8 s
我地呢度没得买粤语卡通DVD,有我早就买咗,
totti001 发表于 2008-6-19 23:04:51 | 显示全部楼层
唔知有无D版
平常心 发表于 2008-6-19 23:57:01 | 显示全部楼层
原帖由 benny008 于 2008-6-16 13:13 发表
# K* |0 \7 g6 q: I$ U5 U* ]  C4 x4 l4 |- w

& d" i6 j1 R/ R* u其实出去买DVD米得咯,比AVI中清晰..........如果真的很想要AVI的话........我可以刻几张碟卖给你
8 ]& i3 Z( D+ c7 |5 J
几钱,连同高智,抵死一齐,报一报价?
totti001 发表于 2008-6-20 00:18:34 | 显示全部楼层
貌似价好,我都想要
5289603 发表于 2008-6-22 16:49:43 | 显示全部楼层
偶爱的经典动画..不过很贵的.习惯不易啊
wjr5200 发表于 2008-6-24 21:23:47 | 显示全部楼层
仲未有20个人买吖
PPLOF 发表于 2008-6-24 21:47:48 | 显示全部楼层
顶!!乜依家DOWN卡通都要买啊,乜世界啊!!
平常心 发表于 2008-6-24 23:33:24 | 显示全部楼层
收8星吾贵,没免费餐,好正常.
曼联迷 发表于 2008-6-30 10:12:12 | 显示全部楼层
一见标题脑里面就响起首主题曲拉~~~~
fus 发表于 2008-7-2 11:19:07 | 显示全部楼层
都係童年嘅经典动画,好怀念喔。。
memechan 发表于 2008-7-24 23:28:41 | 显示全部楼层
我系新手,可唔可以唔收星阿??(我已经有了,依然支持!)/ P4 F: ^7 O7 m) g
呢套动画我好钟意阿!长腿叔叔,好挂住你阿!