[动漫讨论] 浯知大傢有冇睇過atv嘎少年足毬呢?

aa超級p 发布于2008-5-25 14:36 1868 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
係星期6.日下午4:30播嘎.
5 B8 f4 l. p# y+ {) R應該嚴嚴大結侷拉
8 D+ q8 }- K8 V" ?+ y感覺覺得同tvb嘎踢齣莪天地有得揮!
" x1 I1 _6 `' P- j4 C不過莪都係中意踢齣莪天地多d~
7 h3 E& J" j4 T$ r  P, N7 ?
/ T' C9 j0 a* h- B; F/ i浯知大傢有d乜想法呢?

已有(6)人评论

Laputa81 发表于 2008-5-25 15:27:09 | 显示全部楼层
睇过一集咁多~~~* v5 _2 [9 P$ e1 m1 a3 |4 N' ~6 i
觉得嘛嘛哋·······
3 e/ Z% w6 x- p8 K4 {" M
" k* H7 v: j" k; |* V$ L, ]; u2 I8 H* ~% l
ATV嘅足球动画我觉得都喺以前嘅个套一个人类去咗异界同恐龙踢足球嘅个套足球动画好睇D·····
. Y8 M- G4 q" M- {4 v# d个主角叫杜基奥~~~
aa超級p 发表于 2008-5-25 18:50:38 | 显示全部楼层
哦?袮講個個冇乜印象. 2 r# F4 ~( p. i1 o+ V
=.=
tmdnndx 发表于 2008-5-25 20:33:47 | 显示全部楼层
好不幸,我无睇过………………
Laputa81 发表于 2008-5-26 00:31:36 | 显示全部楼层
atv播嘅足球动画仲有套喺以前嘅足球小子~~~
% V+ w' M: {  n星期日上午9点左右····
# X+ Z  Z4 q  k6 d' L同tvb足球小将差唔多时间咖····
5 j8 \: g% G1 s7 x" x) ^  u好似喺啩·····唔多记得
aa超級p 发表于 2008-5-27 02:17:10 | 显示全部楼层
個個莪睇過下.都浯錯嘎!
平常心 发表于 2008-5-27 06:31:49 | 显示全部楼层
睇过一阵,可能真足球发展同卡通太大,没睇头,感觉在睇中超.太垃圾.