睇完家有喜事2009嘎感後..

aa超級p 发布于2009-1-24 11:58 2752 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
簡直冇言..4 I$ @0 A" B6 `7 P& Z
如果袮地去睇嘎話.袮地一定聯想起家有喜事1992嘎
% M( `* n9 C* s# \9 f0 d2 U5 L絕大部分都係一樣.連最後嘎都係一樣..
) A0 r6 C# i8 N不過鄭中基的出现都帶來些少開心嘎感覺.絕對浯差過星爺% p; _7 [- H- g2 T( B
2 Q# [. S" P8 x$ c% V

* e; a- f! U6 J" Y有好有浯好啦~都幾搞笑嘎.如果袮地忘記佐92版本可以去睇下08版本.
$ ^: C  g7 I) ]8 B唯一感覺係感多年.黃百鳴真係老佐好多.....
+ w7 Z' ?6 v) C( X% R( G0 \) C9 b/ c! E0 t' J3 v8 s4 @  w

5 B! S9 V( y/ H1 o, t) N準備年初一去睇日劇.|!!

已有(41)人评论

熊猫仔 发表于 2009-1-24 12:02:25 | 显示全部楼层
超级p,,,,,,,,,,,呢排去左边潜水吖```

aa超級p 发表于 2009-1-24 12:05:04 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2009-1-24 12:02 发表
; _; F2 i( S; t& g* J6 n超级p,,,,,,,,,,,呢排去左边潜水吖```
: a  k, y$ g# d5 T. r* V6 A+ S
: G: D! w0 O& M$ {4 o0 j3 m+ ~
哈哈.呢排好忙下呢.所以少佐上離!!~

Laputa81 发表于 2009-1-24 12:24:47 | 显示全部楼层
觉得家有喜事系列好闷~~~
! ^1 S1 `! Z5 a! s7 }, R尤其喺97·····7 V2 o% [; v" _# E  c) k9 t
) \' R- T+ Z" P* d  _
所以····喱套都提唔起兴趣睇

aa超級p 发表于 2009-1-24 12:27:58 | 显示全部楼层
都浯係感講啊..5 M& A, o$ C$ n0 ^5 C+ X) x
92同09好搞笑下握.係97拖跨整個水準

小肥牛 发表于 2009-1-24 12:31:35 | 显示全部楼层
俺昨晚看完大富之家觉得现在的比以前差了不少的说!~~

熊猫仔 发表于 2009-1-24 12:39:57 | 显示全部楼层
原帖由 小肥牛 于 2009-1-24 12:31 发表 4 J7 a! }# W7 y& [* `; G6 w: D  V
俺昨晚看完大富之家觉得现在的比以前差了不少的说!~~
) y, d, y) ?1 `) G3 ]
好耐无见喇肥牛!!!!!!!!!

熊猫仔 发表于 2009-1-24 12:43:00 | 显示全部楼层
原帖由 aa超級p 于 2009-1-24 12:05 发表
- A  a+ v- Z" r" v' l2 H+ h3 Z* N3 d
! U7 z( v* H$ @
3 z6 L: v+ T- ^& g/ w7 ?" a2 t7 \哈哈.呢排好忙下呢.所以少佐上離!!~
) B7 Y2 s5 `: d4 G7 f4 J
忙米好咯,,,好过我日日喺屋企游手好闲,,消磨时间```````````

小肥牛 发表于 2009-1-24 13:02:17 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2009-1-24 12:39 发表 : _+ v: ?4 R- m7 z) Y; [

6 H- B8 R9 M# h/ E/ F- }好耐无见喇肥牛!!!!!!!!!
3 a) P$ M/ [$ N( g8 L2 N
你是谁啊,俺不认得你呀?

遗忘爱 发表于 2009-1-24 13:02:26 | 显示全部楼层
唔讲我都唔知道已经出咗添~

aubert22 发表于 2009-1-24 13:17:09 | 显示全部楼层
咁即系好好睇啫,我仲想去戏院睇添~

gary32167 发表于 2009-1-24 15:46:44 | 显示全部楼层
我都好想地下呢出嘢啊!~唔知会唔会令我失望呢?

1234下一页