[每日闲聊] 好耐冇上離啦..!!天氣好凍呀..!

aa超級p 发布于2009-11-20 21:30 988 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
話說..我3個幾月冇離過啦~9 g% E: s2 N, ]7 Y+ F" `4 {
大傢幾好呀嘛?..8 D1 f, Y0 a/ |1 Z% z+ T

( r1 [* N# \- H5 A% U9 E1 D有樣也想問下大傢..有冇玩三國殺online呀~?
4 ?" C* ], v9 p: d9 J& v; X好想玩呀..如果有人玩可浯可以比個帳號比我玩下呢?~浯該曬啦.!!

已有(20)人评论

183334257 发表于 2009-11-20 21:44:04 | 显示全部楼层
三国杀玩实体棋就玩得多,我都唔知有ONLINE..

K棋 发表于 2009-11-20 21:54:27 | 显示全部楼层
唔多中意玩游戏
4 B0 z% m& O, p4 y3 t; z帮你唔到

aubert22 发表于 2009-11-20 22:39:59 | 显示全部楼层
自从大一大二玩过QQ三国,从此不再深涉网游了~
% G: _' s2 g! p# V5 v5 [% R6 h睇你头像真系好耐无见过你了

Kiver 发表于 2009-11-20 22:53:33 | 显示全部楼层
話說..我3個幾月冇離過啦~7 Y7 D0 p1 U: P$ _0 ~
大傢幾好呀嘛?..
+ Q, E/ u0 N5 V2 u% c7 f
6 \# I+ y, B7 T有樣也想問下大傢..有冇玩三國殺online呀~?
/ P- O. f) j$ ]% X" S  |; ^% }好想玩呀..如果有人玩可浯可以比個帳號比我玩下呢?~浯該曬啦.!!$ L+ T/ c8 |) o/ C
aa超級p 发表于 2009-11-20 21:30

# V" B! l( U/ ~7 f+ s* N/ ]8 z# X; _3 N% Y& @" n3 N
不玩网GAME
& t: _7 J7 n1 |- Z
, F% N; S) G! B# }, Q* |1 }0 }5 n5 U
的确好冻啊~~4 R* M: m4 @+ H- ]. d, ]
: X' m6 E' |/ T0 p( ]5 ^
晚上风仲好大添

Kiver 发表于 2009-11-20 22:54:44 | 显示全部楼层
自从大一大二玩过QQ三国,从此不再深涉网游了~' C! Z6 I4 u. U3 L
睇你头像真系好耐无见过你了
+ p4 x+ U* F, l9 S7 ?3 w/ F5 \aubert-22 发表于 2009-11-20 22:39
2 Z) ?4 q8 e9 U0 }2 Q
" L8 [3 k  U  J- i
左边的鞋带开了,是我想朋友了,
9 q4 J* `1 }1 U. M- W7 K- K( U右边的鞋带开了,是朋友想我了,3 s9 x% P4 t0 G* E( @- {$ J& Q
我故意解开右边的鞋带,
8 G) x9 o! \: N4 S. q' U: e却发现左边的早已松开了~
0 d7 z% V7 x& j, r

; g' u- F' m5 F# I( _这个签名很有意思呢
, _+ {3 D5 h( e; S- z3 k+ s- @# a
, z% q6 i& R4 S& g0 @0 ^水猫

alexhus 发表于 2009-11-20 23:08:54 | 显示全部楼层
3 p6 l3 l& y" d' T右边的鞋带开了,是朋友想我了,. Z. y6 L; {& i8 R+ Z. T
我故意解开右边的鞋带,
$ E6 B" A  y) d却发现左边的早已松开了~
! `6 i+ [4 t4 s- h% l
8 c* y, T2 _- a, ]这个签名很有意思呢; A3 Z3 U5 r( G$ e% I
. o+ I- b( i6 j" |) O/ Q" E+ @
水猫
# g. h9 y0 A; l( D+ ?/ \6 |Kiver 发表于 2009-11-20 22:54

2 z$ J& p$ r6 H* h2 R9 @( V0 A的确几好。。。

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:11:15 | 显示全部楼层
. l* m' g3 E/ C7 _# t! l! K右边的鞋带开了,是朋友想我了,. e: ~4 q* |( V8 f) o( W( y4 [
我故意解开右边的鞋带,
! a1 z% p' I5 s; Q# p8 M2 E% R却发现左边的早已松开了~
6 x% v: `/ E, k, K- D$ }! f8 `( j6 J  `
$ c9 L- P  M! [, @) K' r0 N* K这个签名很有意思呢  E! P! b( F6 K+ b* B6 j4 e6 |% S) O
1 h* e9 `1 b/ I2 l# u( B' X1 D
水猫& C/ G1 b7 a( O9 @
Kiver 发表于 2009-11-20 22:54
第一次睇佢嘅呢个签名,睇到我唔知讲紧左定右

Kiver 发表于 2009-11-20 23:21:03 | 显示全部楼层
第一次睇佢嘅呢个签名,睇到我唔知讲紧左定右
. |, T* \# _; Ckevinchan 发表于 2009-11-20 23:11

: J# i4 B% `! H" U% l
- q6 u  H5 G4 S) G( T叫水猫解释下咯/ g4 {) b# H  O

; C" Y2 d/ t2 d用来做签名都吾错下

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:26:55 | 显示全部楼层
叫水猫解释下咯
8 w/ e& L8 A% l" `+ M2 g8 j
1 N$ Z+ r; ^, e5 m3 A用来做签名都吾错下) K/ _: R3 R2 v# j
Kiver 发表于 2009-11-20 23:21
唔使解释了,估计解释都唔会明,咔咔!!自己慢慢参透算了

平常心 发表于 2009-11-21 00:42:25 | 显示全部楼层
多呢到壇子,開多呢貼,咁有2星.多謝,{:5_338:}

aa超級p 发表于 2009-11-21 02:06:15 | 显示全部楼层
哈哈.係囖.個簽名好觝死呀.!
9 I: l+ N( l# L, ]
. w0 U/ s. G: _) ]幫浯到無所謂呀..我都係玩桌面遊戲先知道有三國殺online..
7 Q. Z. e8 e& k% M- e8 u0 Q3 ~3 U想睇下點嘎炸嘛~

12下一页