[每日闲聊] 好搞笑.測測自己的鄉村名字~

aa超級p 发布于2008-12-30 12:01 1378 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
( 生日中 月份)  
. R& G6 H3 i; H, S
% D( H* |6 _( v) c  y) I1 长 2 栓 3 大 4 来 5 狗 6 守 7 傻 8 福 9屎 10 二 11 胖 12 臭  , x& c# A) l9 j
9 Q. g# c% c( f5 n' x

0 ?- T$ ~* V2 l6 q4 G+ @( T( m; f- L* M* x- \% p4 {
( 生日中 具体日期)  
4 g+ z8 r2 h8 U% z4 t+ n+ `' x5 s% _: D9 [1 X- b7 H
1 娟 2 妮3 腿 4 娣 5 球 6 坑 7 年 8 岁 9 娃 10 毛 11 剩 12 姑 13 英 14 妹 15 肥 16 霞 17 狗 18 虎 19 花20 凤 21 定 21 村 22 蛋 23 妞 24 牛 25 木26 翠 27 爱28 财 29 石 30 美丽 31 发
) Q& U% J( d5 L4 F) t" a
  {- ?+ \8 L; i  D- @7 h2 C& K1 b; O

( r7 r8 H' o9 ~. W測完後請介紹下您的名字...哈哈哈哈!~

已有(19)人评论

aa超級p 发表于 2008-12-30 12:02:18 | 显示全部楼层
大傢好.俺叫 '福球'...- - , Z! d! b% C- h' g% c) ~
! F0 n) m/ ]- w+ w: p, g* Q
其實莪比較中意求福..

aubert22 发表于 2008-12-30 14:37:40 | 显示全部楼层
大佬,呢个帖好似发过嘎了喔,我黎无耐都好似记得呢~~

aa超級p 发表于 2008-12-30 20:13:04 | 显示全部楼层
係咩?浯好意思.因為莪都係黎幾日先繙黎論壇嘎
0 V3 C# N& `, @5 q( [! \莪都係係莪個朋友嘎博客轉過黎嘎+ T5 f; \& e/ p* Y
浯好意思啊..

aubert22 发表于 2008-12-30 20:48:04 | 显示全部楼层
原帖由 aa超級p 于 2008-12-30 20:13 发表 4 ^) {  k; l. u7 T; \! z
係咩?浯好意思.因為莪都係黎幾日先繙黎論壇嘎+ H% K5 d' o0 e+ L$ t2 O
莪都係係莪個朋友嘎博客轉過黎嘎
6 ?! l' H# V9 y) w: ~( t浯好意思啊..
0 |' ~$ `2 ^0 [! |8 ^
无野既应该,帖嘛,实在太多了,我都好少翻旧帖,系有人翻我先去回下,LZ唔知之前发过都唔出奇既,又或者我可能记错,可能唔系系度睇嘎呢,如果真系甘就真系唔好意思啦~~我谂K社同斑竹都唔会甘无人情味罚你既~

ar_mie 发表于 2008-12-31 01:08:04 | 显示全部楼层
舊帖...新人未見過嘛...
9 \2 v* s) r0 _( }
, B0 o: l4 Y3 z7 h5 @順帶一提....我叫...狗腿..

aubert22 发表于 2008-12-31 09:56:15 | 显示全部楼层
原帖由 ar_mie 于 2008-12-31 01:08 发表
4 V/ v9 H; ~! z3 b 舊帖...新人未見過嘛...4 R( t% U! ?! G
! G. y2 A' A# w, z
順帶一提....我叫...狗腿..
* j' Z2 |& b: Q$ Q! p
哈哈哈,我叫"傻年"喔

紫舞枫林 发表于 2008-12-31 09:58:10 | 显示全部楼层
哈哈哈哈哈  “胖毛”~····

candy0505 发表于 2008-12-31 10:06:07 | 显示全部楼层
狗球~
; Z% K; D1 `( X$ G0 \3 ^Oh no,oh shit,oh my god~

aubert22 发表于 2008-12-31 10:30:36 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2008-12-31 10:06 发表 , n, J9 a# D. h$ Y
狗球~ ' y& }+ ~  j: N0 N' C
Oh no,oh shit,oh my god~
- h5 j& E! E" G+ P
哈哈,系你个最搞嘢啦,球喔,算个球啊,哈哈哈

Laputa81 发表于 2009-1-1 00:19:23 | 显示全部楼层
长腿··········
/ R- f6 m. C9 Y" L$ {
3 t6 B2 ~2 n. s( b- k: R不是吧~~~

aubert22 发表于 2009-1-1 12:07:47 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-1 00:19 发表
' J1 i1 J; }9 e  V8 E1 e3 z8 p长腿··········
' }9 }: S0 o; m  D7 y7 Z! e
8 Z) j; A: s3 |7 H9 y& g- m不是吧~~~

" R) n8 C! u3 W 长腿叔叔????

12下一页