[高智能方程式赛车][1-37全][粤语无字][AVI合成RMVB]

benny008 发布于2008-5-2 18:32 15682 次浏览 166 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
benny008 发表于 2008-5-4 17:28:25 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-5-4 15:32 发表 , p0 w2 @0 ?4 |3 b) _
请问一下,俺比较喜欢AVI,可不可以提供音频俺自己做下MKV

9 U( W0 ^6 L$ b# t; ^( d; I' i( g8 @3 T& j
粤语音频FTP里有,去FTP下载即可
佐為 发表于 2008-5-4 18:19:04 | 显示全部楼层
谢个.............
. Z6 Z' P; ?$ c% D3 P8 E; \( L5 g9 K& P" S' h, |, D; K. _
终于有好一点的版本了...
lyz4733 发表于 2008-5-4 19:49:10 | 显示全部楼层
睇图的确唔错.支持过008兄合成先.
便秘的凡高 发表于 2008-5-4 21:44:39 | 显示全部楼层
清晰版?细个无睇过,依家补翻
ks128 发表于 2008-5-5 00:03:51 | 显示全部楼层
应该能放种好一段时间吧
huang 发表于 2008-5-5 10:14:28 | 显示全部楼层
原帖由 benny008 于 2008-5-4 17:28 发表
6 e2 c' K% j: L+ a+ A8 C0 f% t+ W; L% y7 z0 d+ r' j0 B

& s0 P. B4 S2 S粤语音频FTP里有,去FTP下载即可
" Z/ f# B' j  ?% s
在FTP那里呀
) K7 \0 y% a7 [2 I) q比个路径来可以吗>
benny008 发表于 2008-5-5 11:27:19 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-5-5 10:14 发表
8 e) o6 Z, f5 F7 k: o* t2 W$ ^2 F9 T: t
在FTP那里呀& r* N7 U# C% E
比个路径来可以吗>
% K) j+ z5 e3 A, q3 |9 p
: b1 d# b& {8 I1 ~& R
& M1 R: e6 @+ I& H
粤语录影版在文件夹<粤语动画A>里面
chongbo86 发表于 2008-5-5 11:54:23 | 显示全部楼层
只要系清晰.我都会支持
Xoun 发表于 2008-5-5 12:02:50 | 显示全部楼层
原帖由 佐為 于 2008-5-4 15:32 发表 : v: g' L# _2 o2 a
请问一下,俺比较喜欢AVI,可不可以提供音频俺自己做下MKV

6 F& R) p& j: f9 }- N- \5 V" e0 e为姐有avi版本啊?~! ,唔知到时会唔会发放出来呢
hikaruyin 发表于 2008-5-5 17:03:34 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-5-5 12:02 发表 9 b$ ~$ X* ~3 }3 s

& ?* Y) C$ T4 b; G8 F, g, F为姐有avi版本啊?~! ,唔知到时会唔会发放出来呢
, \5 G# ^. X* [% E
其實我地個FTP都有呢套的RAW檔…
fangd 发表于 2008-5-5 17:09:32 | 显示全部楼层
发种未呢??
Xoun 发表于 2008-5-5 19:19:01 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-5-5 17:03 发表
9 D1 {* ~% p; k: {9 d
; b( V% x4 ^3 z: U其實我地個FTP都有呢套的RAW檔…

+ {7 f8 x9 Y/ |6 m  L9 ^7 j, D我都有睇过一下..不过全部加起来好大...暂时黎讲我嘅星梦仲差好远....