[吃喝玩乐] 大家会买正版的动漫cd ?

rx-rider 发布于2008-1-11 23:40 1863 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家会买正版的动漫cd ?
9 T% G2 B+ j* X1 a, W/ ^最近对正版的cd有点兴趣,但是不知广州那里最多正版动漫cd( h) S# ~5 T  e- m2 b' ], j3 l7 g
听说不贵想收集10张动漫cd,但是不知哪里最多。
单选投票, 共有 20 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

已有(20)人评论

幻影傳說 发表于 2008-1-11 23:41:50 | 显示全部楼层
我不會, 你唔會因為咁而好hurt嘛

紫舞枫林 发表于 2008-1-11 23:45:37 | 显示全部楼层
我都唔会吖~我中唔中意动漫音乐系睇部卡通点样,所以数目有限,很难有半张碟都会中意葛歌
) r9 T" {" R( D/ m况且,直接下载MP3就得了,放CD觉得好麻烦

rx-rider 发表于 2008-1-11 23:46:02 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-1-11 23:41 发表
: D* [4 \- F& M/ O* e& |我不會, 你唔會因為咁而好hurt嘛
$ t! t4 Q: y& x* u. s3 O4 t9 G! ~
去星城看过价钱才几十一张,有点兴趣,想找些97年前出的动漫cd.

幻影傳說 发表于 2008-1-11 23:48:52 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-1-11 23:46 发表 - W( y% V* Q$ W, F: h! c3 ~  S
0 W3 m9 I& y# i8 w  W& D* d6 c
去星城看过价钱才几十一张,有点兴趣,想找些97年前出的动漫cd.
) C8 ?  W+ U& G) s' z4 N
# q  H* i; h- a' _) C
我諗都幾難會搵到

rx-rider 发表于 2008-1-11 23:49:12 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-1-11 23:45 发表 ! }) I4 t: r. m$ {# p* h' B- ^
我都唔会吖~我中唔中意动漫音乐系睇部卡通点样,所以数目有限,很难有半张碟都会中意葛歌3 ]" B, p2 r' w! ~
况且,直接下载MP3就得了,放CD觉得好麻烦
1 f) a4 m( @7 ]9 k, D- [5 K$ _
但是现在在网上很难找到http下载的网站,bt就多。 mp3始终没有放cd过瘾。

rx-rider 发表于 2008-1-11 23:50:56 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-1-11 23:48 发表
) V0 z0 Y& ]/ e9 N9 F
' p# h) Q" V; k; L, M: c" ~
9 ]+ o9 |& O$ {) |! F* M( c我諗都幾難會搵到
3 y* Q( X. y/ X) u4 [6 O
声优,游戏,单曲cd很多,但是没有想找cd.

紫舞枫林 发表于 2008-1-11 23:57:08 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-1-11 23:49 发表 4 [# R( \1 k& L/ H7 u7 q9 s+ z

. U- F) d/ m* o: p8 x  E3 m* U但是现在在网上很难找到http下载的网站,bt就多。 mp3始终没有放cd过瘾。

5 q: _' t4 @& w# {( @呵呵 我间房无CD机吖嘛 所以咪无琳过咯   想听边只动漫歌 我都直接从百度下载伽

幻影傳說 发表于 2008-1-12 00:01:30 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-1-11 23:50 发表 9 s& q) J& `, {+ H9 `2 B
: k: I% X( z* x# r5 T

# `0 K: I: x% t' N. D
3 C( V1 f5 ?2 \( w" Y! m$ o舊嘢難搵啊
: u1 p" G, w2 I4 z慢慢搵可能先會搵到,
* a" f4 O) X7 K# m7 i9 ~就好似棋靈王一樣,我都等左5年先集齊

黑天使メ 发表于 2008-1-12 00:04:32 | 显示全部楼层
有时我都几中意放CD既``系屋K个阵```有CD机```+ k* C; C( n8 m! N8 u" _1 W* j
- @3 z; m2 O2 W( b4 F' C
但系都没几何系屋K既```, q5 ~3 g: [- ?, n% F. l
我用手提就唔中意放CD了```未试过````玩游戏开始个阵驱动就好大声```所以觉得放CD都会甘```就唔想了``据闻手提都系甘``唔知系唔系`` 5 F5 f4 A& g# l1 X) R* @
$ R$ ?# t# p  m
都系直接down好d```好似```

野蛮新叮 发表于 2008-1-12 01:08:23 | 显示全部楼层
我觉得就浪费啦...无甘嗜好

netasa 发表于 2008-1-12 03:58:46 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-1-11 23:50 发表 ( }4 \9 D+ G0 V
6 h( K# `" F7 d1 O# U. L
; m& ^; Z! y6 e+ k# M( y6 s

6 q' g2 ~' E) K2 w5 W$ ]去海印行下啦! 有好多原装水货嘅动画CD原声音,或歌碟!10蚊上下就买到单碟装噶了!Single又有!
# ~: w9 P! l, W+ u4 y" X8 f3 j. U1 M( n; {: k) s% ~
你想稳D咩??  

12下一页