[动漫讨论] 《火影》十大殘忍之術排行榜-妳認可嗎?

kfcmmxp01 发布于2007-11-25 21:17 4721 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
寒星 发表于 2007-11-28 19:30:09 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-11-28 17:58 发表
9 h. @0 R" }3 A4 w9 ~. \3 y6 z. |8 t$ K$ P2 {
3 d/ a, V$ @, [7 m  a% T* ^

/ c0 \1 _3 v9 G' Q, `) F0 X$ J9 c3 p' u5 Q( A8 h+ |8 W: x
喺译名唔同咋啩~~~
  e' s" j4 z/ d, A

+ B+ ]9 ?7 @. {' A  d- x6 a6 R, S+ m4 _5 H! `1 I
, {3 L+ w7 e7 _
5 k' F+ S% n& t- W

2 O- \: m- t# Y9 G' z& }  }! \1 a" C* x6 O5 \" O. E
我睇个个翻译都系叫后宫术,不过一时记唔起个名~~~~
diadia 发表于 2007-12-16 17:53:22 | 显示全部楼层
点解得6个噶.......
梦の天使 发表于 2007-12-26 00:46:27 | 显示全部楼层
残忍之术要点样先算残忍,好难想
づ紫欣ぁ 发表于 2007-12-26 17:38:50 | 显示全部楼层
得6个~其余4个都唔介绍~快D补翻啦~
听雨风聆 发表于 2007-12-26 18:07:52 | 显示全部楼层
名偵探柯南
黑天使メ 发表于 2008-1-1 19:56:22 | 显示全部楼层
原帖由 titan 于 2007-11-26 13:41 发表
# H: `( c' \0 h3 v/ m1 @睇嚟LZ仲未夠骨灰喔,講到殘忍要將條命都搭埋上去都算夠殘忍了呱...
( a# u( f! |4 ?8 \9 T% m0 i好似四代嘅尸鬼封盡同埋紅豆打算用嚟同大蛇同歸于盡嘅嗰招孿蛇雙殺
( X0 [7 i; X! |/ ?0 @你都未計入去喔...% r, L5 R1 v1 U0 X( f. l' A3 K9 l7 C
如果要講恐怖程度嚟講嘅話大蛇用嚟換身體嘅嗰 ...
3 F% T; [% K+ F4 n4 t3 ]# J$ m! [0 b

8 r/ |: Y: Z2 d) x$ o2 i+ ^- k1 V我同意!~`
斤日仔 发表于 2008-1-1 21:30:06 | 显示全部楼层
得5个甘少嘎...........
asd123456 发表于 2011-3-26 19:46:36 | 显示全部楼层
火影``最近不喜欢追了.``(动漫``)
8 a2 ?, Y& h  X8 W+ S5 H只追漫画````
5 ]$ F9 [; Z: X2 a  Q3 ?) k9 Q9 q~~!!

xiaoxue 发表于 2011-3-31 16:14:38 | 显示全部楼层
千年杀绝对没2话

gal 发表于 2011-4-1 17:18:38 | 显示全部楼层
还有别的呢???

漫漫迷 发表于 2011-4-18 16:46:59 | 显示全部楼层
非常认可的,记得以前还被我的同学。。。。。。

eegbook 发表于 2011-4-18 17:53:38 | 显示全部楼层
非常认可的,记得以前还被我的同学。。。。。。* c+ {. }# ]  S3 C6 s. A
漫漫迷 发表于 2011-4-18 16:46

- I; k$ ~0 G0 L5 U6 L' K
, K" X3 j2 A% e( U0 l5 ]
- \1 A: H. w5 Z) ^    比人放过千年杀吖?