[I T 资讯] Display Card:Geforce2 MX 400 32M

abc-like 发布于2007-10-22 21:55 3996 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
停產既Display Card:Geforce2 MX 400 32M
) d: I; t) q9 M6 f: }) i& c" ?  a買唔買得過? 如果唔係貴既話, 成套機。
6 F& b  X( Y2 N( k" l9 ]* R* ]: {% Q( H0 p2 x& R
我要黎唔係打3D機架!!

已有(38)人评论

netasa 发表于 2007-10-23 00:53:06 | 显示全部楼层
你块咩板嚟架!用G2?  如果你嘅板係AGP4X以上嘅话打死都唔用G2啦,G4先几钱啫!!再讲仲可以用ATI9字头嘅卡呢!! ) n3 h8 X2 q- c" w& ]
1 J  f7 i# O( c: x: Z; Y9 W0 g
如果你部机旧到得个AGP2X嘅话,唔多玩咩3D游戏,咁20蚊整个靓D嘅带视频输出嘅TNT2仲经济实惠啦!!
abc-like 发表于 2007-10-23 10:56:57 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-10-23 00:53 发表
; n9 A* }0 G* l8 R你块咩板嚟架!用G2?  如果你嘅板係AGP4X以上嘅话打死都唔用G2啦,G4先几钱啫!!再讲仲可以用ATI9字头嘅卡呢!! 
& }, X8 F' P% }6 m1 T0 N3 m/ b8 F5 H" a9 \* Q
如果你部机旧到得个AGP2X嘅话,唔多玩咩3D游戏,咁20蚊整个靓D嘅带视频输出嘅TNT2仲经 ...
4 D7 N. T* ?- g$ X
我唔識乜野係AGP2X以上定以下啊!?
$ ^( t$ H: B2 @: @* B$ U
( s# L# Z; E  U2 {带视频输出嘅TNT2係乜黎架?5 V8 Z+ p  k7 k% a
- t2 y0 t+ U: G1 d3 s
套野張板係....Intel D845EBG2
netasa 发表于 2007-10-24 00:46:59 | 显示全部楼层
TNT2会比G2平!上一代嘅产品! 845唔玩咩游戏嘅话,边只卡都问题唔大。我选ATI9200或者G4MX就算了,经济实惠!
ttsti 发表于 2007-10-24 01:14:29 | 显示全部楼层
发觉你好喜欢买2手机!
abc-like 发表于 2007-10-24 09:24:30 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-10-24 01:14 发表 * Q" f% J* d6 s/ \6 R& P9 a
发觉你好喜欢买2手机!

6 {. j- h$ V8 Z/ R6 |- R3 z% x  J 冇銀兩!!
abc-like 发表于 2007-10-24 09:27:27 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-10-24 00:46 发表
% ~7 z; n7 P& H$ p0 zTNT2会比G2平!上一代嘅产品! 845唔玩咩游戏嘅话,边只卡都问题唔大。我选ATI9200或者G4MX就算了,经济实惠!

( h" l. @" m: P  e( E& T0 t 但我係買舊野喎! 未必有咁多選擇。
) W( m" z& [% ?7 @7 O聽你講唔要呢套機了!(因為佢都冇多個白色橫插既) ( K: e2 l9 `" B% _% r  P7 y' K& x
另,選就算平, 都係有問題(除非連埋顯卡都係3,4百蚊, 如果唔係買唔起)& E. K: B  @/ W( J! ~

5 Q) S$ T- z2 dATI9200, G4MX新買要幾錢架
AWP 发表于 2007-10-24 13:47:34 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-24 09:27 发表 6 m' ^; W: `+ E2 B5 K( t) y% G! h
, X" J+ J- F, }6 a+ g) L! I3 k
但我係買舊野喎! 未必有咁多選擇。
( {1 K. Q, G# y' [6 V聽你講唔要呢套機了!(因為佢都冇多個白色橫插既)
2 A# U% d( Q& v) E' p* {另,選就算平, 都係有問題(除非連埋顯卡都係3,4百蚊, 如果唔係買唔起)& [% _9 |9 ]3 k  Q
8 N8 s. K- s! P* R
ATI9200, G4MX新買要幾錢架[em24 ...
# Z/ {8 n- I3 v& G$ ]
白色横插??是不是PCI槽???
: [. v6 d+ n6 jGF4 MX 二手都要80¥啦 5 E* b0 H. q$ ^5 f- m
A姐妳买咁多二手机做乜啊??
abc-like 发表于 2007-10-24 14:14:03 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-10-24 13:47 发表 ! e/ z7 ^/ S( z# Y* _& l

& N0 s6 l$ T2 u% y9 z1 [白色横插??是不是PCI槽???# n( g! N4 `* S8 n8 A2 `/ E
GF4 MX 二手都要80¥啦 + u) M1 z6 h6 C  ?  F& t/ Y# y
A姐妳买咁多二手机做乜啊??
) F. V+ y, l+ `
不是, 是與VGA插隔離果只
7 O4 w  V% o  Z
+ i) Z8 G# s! _5 g7 o都未買, 唔多呀, 1張3d顯卡+17"LCD+DDR-ram之麻(係基本既東東)
yjb338 发表于 2007-10-24 14:29:10 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-22 21:55 发表 + L! `8 b+ h8 U: h6 ?
停產既Display Card:Geforce2 MX 400 32M
" s) ]+ q; f+ X. w; s9 r! E  Q2 e買唔買得過? 如果唔係貴既話, 成套機。
9 Q5 P1 r5 S# [& n1 b$ V) C3 Q9 `, q( Q4 q& \  }3 Q
我要黎唔係打3D機架!!
: z# k2 \% f- R
GF2仲要系MX400 起码10年的货,一分钱卖都吾要,依家搵吾到安用的板啦!
AWP 发表于 2007-10-24 15:25:46 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-10-24 14:14 发表 ! c4 D& H" V9 G
6 H% t# H4 K% V$ u2 e7 a
不是, 是與VGA插隔離果只0 ?) g1 J- i1 l) @, `2 Y& p7 o
! c/ I5 a) |3 c& }+ ^* P
都未買, 唔多呀, 1張3d顯卡+17"LCD+DDR-ram之麻(係基本既東東)

. {- t$ N" x# ^! [: A5 Q1 C是不是这种?
* B+ p2 H& o4 T/ z5 r17''LCD有货??
abc-like 发表于 2007-10-24 15:56:15 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2007-10-24 15:25 发表 : ~' l) N  k3 O
6 {# \3 l7 [" ~4 I3 n5 ]
是不是这种?
3 v& j" Y. v" v7 h0 ]17''LCD有货??

' R9 Q; J- H4 P; J4 N6 `8 [不是版內, 是外插, 1條線連著LCD那種, 快的, 勁的那種插, 叫什麼A??咁
9 j6 O( q/ y4 ]9 {  E, k' T  Y1 z% [) a/ h/ V9 K+ |5 W, Z8 _
17"LCD就不確定, 但船期已知道了, 希望是420一個吧! (420元我會考慮買1個吧! 橫掂我有3部機!)
1234下一页