[幽默情感] 喊包?!,,,感性??!!有无你份牙??*

嚣のЪ 发布于2007-10-2 20:17 5762 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kururu 发表于 2007-10-2 22:12:14 | 显示全部楼层
无咩印象~!依家好似越来越冷血咯~!
lych 发表于 2007-10-2 22:52:34 | 显示全部楼层
听说<AIR>也很感人。
kururu 发表于 2007-10-2 22:55:57 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2007-10-2 22:52 发表 ' w. ?1 {' P* V' x' m
听说也很感人。

: c0 p7 `5 p; z: H! P! ?, H' H& i6 b" L
恩~~话系日本三大催泪动画之一~!
8 F8 ?. `9 [: B8 c4 x2 S
9 h* P( J' d4 x5 |虽然都几感动下~~~但系都无喊~!
$ k! H* n" T& A, y0 W9 y2 F& M1 t- q' x9 N( T7 O
首歌几好听下~!
嚣のЪ 发表于 2007-10-3 00:59:00 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2007-10-2 22:52 发表 ) p8 @! w& |' W7 G. ~, q
听说也很感人。
5 L' f/ V4 o( m6 u* K4 X" G5 a
睇过下D片段,,,似乎有色色成分,,,睇唔明距讲乜,,,无Feel
ks128 发表于 2007-10-3 01:02:11 | 显示全部楼层
原帖由 xiandanji 于 2007-10-2 21:21 发表 5 {  {4 m) ^' p1 l/ m& i3 J
楼主睇过君望永远未啊?保证你喊到收5到声

0 @# V- j& Y& X, {- S' ^我睇过
嚣のЪ 发表于 2007-10-3 01:05:30 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-10-3 01:02 发表 1 u- T- s, R# S) Q# H9 D
9 l% U: L" m0 W$ p( y5 U2 `
我睇过
+ R6 h; k: B/ z2 Q# B" E# T
感觉如何??话G我听,,,,
幻影傳說 发表于 2007-10-3 04:25:37 | 显示全部楼层
男兒有淚不輕彈
夜月星辰 发表于 2007-10-3 08:50:44 | 显示全部楼层
成日都睇催淚的動畫,但是我都係冇咩感覺,
; Q. d" t4 P4 P; v4 D* K' }4 k明知道係動畫,有咩好喊
夜月星辰 发表于 2007-10-3 08:51:42 | 显示全部楼层
冇feel唔代表係冷血動物,
xing 发表于 2007-10-3 09:06:17 | 显示全部楼层
原帖由 xiandanji 于 2007-10-2 21:21 发表 % c& U: A+ F4 f5 C- U
楼主睇过君望永远未啊?保证你喊到收5到声
3 I' P( Z1 A  D4 D+ w/ c1 I7 N0 D
睇過~6 O5 f0 V' i. I
冇咩嘢感覺呢...
3 P( f% U4 N5 Z8 b這類型的..根本不算
huang 发表于 2007-10-3 09:33:19 | 显示全部楼层
只看过三五集左右啦
Laputa81 发表于 2007-10-3 11:12:45 | 显示全部楼层
睇星梦美少女就无乜感觉~~~
8 y+ u+ k- ?/ c2 u8 j. T+ Q
8 i; \  J3 ~$ ~9 c8 w3 d8 u: q不过先个排睇海盗王,黄金梅利号载路飞佢哋离开司法岛之后~~9 C* d% U% s7 M0 n, \" L8 P
/ `  k) s& v5 y: I) u% V3 K# q
因船身断裂而唯有用火嚟结束佢个时~~~, X& c4 K2 y4 E' q5 o# X
. `& w1 n/ t/ e$ j& u
黄金梅利号同路飞佢哋讲嘢个幕几感人嗄~~~(个人觉得)~~