[每日闲聊] 我都不知道该怎么说,,,,破碎了的爱还要踩多2.脚...

嚣のЪ 发布于2007-10-1 18:14 2459 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好激气咯!甘样黎伤人,,,- ]; r( v, |+ x6 }5 o7 _
我个F同距条囝散佐,,,距知道大家都好伤了...喊系最好噶发泄方法..: G1 L( Q- M" N  D0 Q
唔黎对方或者系一个好好噶办法,,,但系男方噶F就认为全部都系女方噶唔岩..
+ e7 C$ S) {4 M/ ?$ F# F7 W, o6 M上Q质问女方,,,语气,,态度,,用词都好差咯...害到我个F喊佐,,,
' c* r4 D) @( R7 U' p: {8 n& y$ Z1 X5 F本身爱情系2.个人噶事..关我地外人咩事,,,凭咩距可以插只脚汝黎伤人啧?????9 o( }$ v4 x4 O
以后噶关系米仲加僵!!!!唔系讲好佐"再见亦是朋友"咩!!
! c% A' r# [: F. L" D& ~何解要甘对距喔!!
) l! s$ X( Z: t  [  h5 [碎了,,,再伤,,,再碎...
- E& k* g' I3 Q+ V" f- @8 u' U" e! e0 T: C8 C

. B5 O: n$ Z0 P' }9 W4 R5 t: z3 w, k3 ^. h  ]

r* [. |6 |% i" g
/ g( O3 U' h) j4 j* c5 j9 v( L) C: O' N7 b# c

0 g/ I: P/ l. Z0 W1 C[ 本帖最后由 嚣のЪ 于 2007-10-1 18:17 编辑 ]

已有(14)人评论

kururu 发表于 2007-10-1 18:28:18 | 显示全部楼层
我觉得爱情系双方噶~~~~~外人无插手嘎余地~!
3 B8 x: K% Y2 ~0 O5 \/ ^+ G
) O6 `8 }% D7 _& y, @既然5值得~~又何必挽留呢~!. q/ E" d: G1 M! M3 }- S
( Y5 |+ p2 E  k& n! R( C1 o
喊过一场之后~米稳个第个咯~!
huang 发表于 2007-10-1 18:31:37 | 显示全部楼层
SCHOOL DAYS的毒害
4 N, N, B* A" [: r* M1 \! z- G人渣诚的翻版
Laputa81 发表于 2007-10-1 19:21:45 | 显示全部楼层
只可以对你朋友嘅遭遇表示同情··········
平常心 发表于 2007-10-1 19:45:09 | 显示全部楼层
如果系人品问题,分就分,何必留恋,
熊猫仔 发表于 2007-10-1 21:48:25 | 显示全部楼层
首歌好应景`````
kalaso 发表于 2007-10-1 22:13:05 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-10-1 18:28 发表
1 E3 V; T( Z$ G& D; e4 R5 n我觉得爱情系双方噶~~~~~外人无插手嘎余地~!
) w' c9 R% r9 f3 d
7 }; U7 n. R, X既然5值得~~又何必挽留呢~!- S: h3 ?. k2 f8 }) g4 J- m+ c

9 H7 N8 `4 E- K喊过一场之后~米稳个第个咯~!

" S2 |/ P+ D6 V7 g# N. }4 k: s5 K3 N% m- `2 V
同意~
; V  A' S% W( S5 i5 O+ h长痛不如短痛...
lych 发表于 2007-10-2 19:29:12 | 显示全部楼层
男方个F真是无品呀!
. e- ^7 L  Q; B6 I& Y我蹬你个F吴低。
嚣のЪ 发表于 2007-10-2 20:19:51 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2007-10-1 21:48 发表 1 }+ D6 f2 W9 R; n6 W7 C2 [; ]
首歌好应景`````
5 S+ q7 z( D$ V. M' T
系啊!我有D F话到时散佐都要刮哩首歌黎听!~
嚣のЪ 发表于 2007-10-2 20:21:49 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2007-10-1 22:13 发表 % v( H( f8 {- x7 ^

6 L- X- V, |9 B: P
, [; b7 c' @" Z8 x" I" B- r同意~! n! B1 N' q1 k4 n: ~' \
长痛不如短痛...

& i2 g9 \9 ^& }6 ^米偷我句名言先得嘎!
/ t' b( Y; j) i7 w( s' a; z" q" p哩句系我转专门落楼梯用嘎!
嚣のЪ 发表于 2007-10-2 20:23:57 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2007-10-2 19:29 发表
$ I9 B" Z: y/ Y$ H  n男方个F真是无品呀! ( _" n4 n/ {- t/ t8 J
我蹬你个F吴低。

) ^" e: w5 Z2 f8 O1 u! i其实我都好想闹距1.餐噶,,,;连台词我都谂好晒了...5 c3 ^+ q5 G) w6 o; [
不过E+同距同班,,,无谓同距搞甘僵...
kururu 发表于 2007-10-3 10:16:16 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-10-2 20:21 发表
" B% d8 a- x2 _) l& W" k" R# b
* L1 Q; T% b2 ^& c米偷我句名言先得嘎!
9 {( v: c* N( O: i7 [哩句系我转专门落楼梯用嘎!

# ~* x  f: }5 C9 L# G- v  B
* r3 Z& g! \7 _7 U2 e7 N甘你仲洗咩落楼梯姐~!
12下一页