[每日闲聊] I will back!

熊猫仔 发布于2007-8-31 23:18 6233 次浏览 87 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kururu 发表于 2007-9-2 16:15:04 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2007-9-2 16:06 发表 " V& v. ~1 j0 j; F

, ^7 L- C' U3 M, b. k. \4 V
* V2 {, X* T6 @唉`````````我果间又米繫垃圾學校,今年重本率5%·~~~我都5知點算咯`````
- h5 |, G1 V6 X

. Z; X6 B" q. _8 r) z) q) c' d* R
* L- ?7 q9 r/ v
; h7 S" v5 \0 i- ]为左可以过翻个开开心心噶奥运~~~~开开心心甘翻来哩度度灌水~~~' Z) X% r/ m( A( g; T2 L6 [- i
一起努力啊~~~
salafei 发表于 2007-9-2 17:33:57 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2007-9-2 13:21 发表 6 x1 k* Z3 @/ P
0 P) @' u# v# s% W) o

- h: `, l  p9 }+ t/ I依家识米得咯!~~~第时记得一齐吹多d水啊~~~
  x0 Q) ^7 Y7 h
嘿嘿,吹水我肯定舍命相陪~~
, Z4 ^* s5 }. ^/ o+ g$ o  D9 {( B& X  m
你听日都应该开学了瓜? 高三,关键既一年,加油啊~~~~
熊猫仔 发表于 2007-9-2 18:32:28 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2007-9-2 16:15 发表 6 [3 n  |6 B# f/ f2 a

6 P# G2 W5 N( N0 e1 G$ D
8 |5 C6 y1 I5 p8 }& a* E
" b' Y  v- j0 i: ]* D' U3 v7 V# j' B6 K" r4 [$ ^. h
为左可以过翻个开开心心噶奥运~~~~开开心心甘翻来哩度度灌水~~~
) a) Y- y5 X" o( ~& W+ r3 ~一起努力啊~~~
  F( X& L9 H' Z2 M
$ V; B7 x  \% J, f
甘不如我定约定:下年一齐开开心心睇奥运,一齐开开心心来哩度灌水啊!~~~ 1 M2 o+ d1 t- ?+ @

5 e3 ]% d4 m& A: L+ N! X你都仲未话我知你系边级既``` ~~仲有,我想知埋边间学校啊`````
熊猫仔 发表于 2007-9-2 18:34:26 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 17:33 发表
) Z1 i# q2 G3 q/ s
, Z; S) u6 {& H% L嘿嘿,吹水我肯定舍命相陪~~0 g& h. T% Y: ~7 {
7 Z& z" _. e% \& h; u& R/ r0 T. U8 T
你听日都应该开学了瓜? 高三,关键既一年,加油啊~~~~
7 e. [2 X( g" x+ ^% H( A" g

+ l  Z5 C/ p/ P. u4 o我地可以水埋今日噶吗!~~~ ~~~~: c' w3 l( \# E  ]2 G
从听日开始,我会好比心机噶!~记得等我翻来啊!~~
lych 发表于 2007-9-2 18:35:49 | 显示全部楼层
明年就履行你的约定.
salafei 发表于 2007-9-2 18:36:47 | 显示全部楼层
都无几耐者,几个月又到寒假啦~~~~为左庆祝你开学,甘日就大水特水啦~!
熊猫仔 发表于 2007-9-2 19:53:02 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 18:36 发表
* O0 N. S8 g1 z1 s7 g9 A/ `都无几耐者,几个月又到寒假啦~~~~为左庆祝你开学,甘日就大水特水啦~!
: K, f- m; J' ^1 W

2 t! o5 i* ^  M1 `# M/ W
6 ^" S# D# `) N( M& S0 Q# p/ k* s我都系甘林 ~~~我已经水左好耐啦今日`````快干水啦```
salafei 发表于 2007-9-2 19:59:30 | 显示全部楼层
吾怕,我帮你加水~~~马上就变龙精虎猛啦~
salafei 发表于 2007-9-2 20:00:37 | 显示全部楼层
之前太耐无黎,搞到个头吾见咗, 要温过个头添
熊猫仔 发表于 2007-9-2 20:31:24 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 20:00 发表
, ~0 h/ n2 N8 G! m之前太耐无黎,搞到个头吾见咗, 要温过个头添
2 x9 d: L7 {/ t  |: p
% F# n( @# T& K
见到个头像先知原来系姐姐`````失礼晒````` ~~~~~~
salafei 发表于 2007-9-2 20:33:41 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2007-9-2 20:31 发表
$ H  d, K- ~( N( j& M+ x! w- s4 K
  K* S" a: k8 o9 y3 S$ c- U5 A% k: j; m. N& C" `
见到个头像先知原来系姐姐`````失礼晒````` ~~~~~~
. s/ h  R. ]) e
都系自己衰咯,太耐无浦头,搞到头都冇埋~~: ^" R8 C9 N! q) n' \3 w
( }$ U" K' T. B) [8 I
听日开始你就要辛苦罗…… 地狱。。。。
熊猫仔 发表于 2007-9-2 20:49:33 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 20:33 发表
# `, `2 M, q8 K  K
. C( ^* q8 k2 J' C* {6 \. [) `都系自己衰咯,太耐无浦头,搞到头都冇埋~~
0 h8 P$ p* Y8 a, W- d
$ r0 R7 w2 o0 g听日开始你就要辛苦罗…… 地狱。。。。

1 [2 E1 b8 ~0 N1 @/ u
9 ?( l$ S! D: R, C+ q; D9 {6 w9 r0 u, P" M. _+ N0 [
听日开始要努力啦```````````` 6 }  i- v( e. Q5 z: z

/ R- I7 X. g, ^/ }: b' @/ N下年翻来,要同你一齐灌水噶!~~~记得浦头啊~~~