跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[TVB明珠台][14歲媽媽(粵語)][更新郎牙版第11集END][TV-RMVB][添加郎牙版]

leonfeng 发布于2007-8-9 19:43 20231 次浏览 110 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2007-8-20 19:50:48 | 显示全部楼层
原帖由 415067047 于 2007-8-18 17:41 发表 9 }3 |0 s: ~6 ~& T
她不就是女皇的教室里面的小妹妹吗

8 V5 ^2 \" P2 n* y* \3 G9 [" u' C是的,凭那套,红了,于是有这套
leonfeng 发表于 2007-8-20 23:46:47 | 显示全部楼层
建議大家下郎牙錄影果個版本!" ^+ j' L/ N8 y9 ?7 S( h9 C# S
無水印!& I- ^# a; d7 s  o9 z
0 T5 H( V% ?* o& S/ F9 V- k
Mother at 14 喺明珠台逢星期一晚10:35分播出!
$ M5 t* |" C2 B- y
+ p2 z$ y! o. G$ a7 `[ 本帖最后由 leonfeng 于 2007-8-20 23:49 编辑 ]
生炒菠萝 发表于 2007-8-21 00:03:06 | 显示全部楼层
第四集阿~~~~~~
生炒菠萝 发表于 2007-8-21 10:56:35 | 显示全部楼层
點解種未有第4集家~~~~~
生炒菠萝 发表于 2007-8-21 19:45:50 | 显示全部楼层
等到第4集拉~~~~
zhen 发表于 2007-8-21 23:23:32 | 显示全部楼层
GOOD`````````````````````````

评分

leonfeng -1 -5 -1 恶意灌水

zhen 发表于 2007-8-21 23:25:00 | 显示全部楼层
吾够金钱````郁闷
ellven003 发表于 2007-8-22 17:04:20 | 显示全部楼层
請問樓主有無現在翡翠台熱播的另一出日劇,交響情人夢的粵語版啊?聼朋友説這出幾好看的。
hayen 发表于 2007-8-23 00:58:33 | 显示全部楼层
好像又很好看哦。。。支持下!‘
ninaomu 发表于 2007-8-23 02:37:58 | 显示全部楼层
原帖由 ellven003 于 2007-8-22 17:04 发表
8 i9 @0 t' v! @2 [) m請問樓主有無現在翡翠台熱播的另一出日劇,交響情人夢的粵語版啊?聼朋友説這出幾好看的。
& g7 h' d# S; v7 S
我都稳紧哦 吖奇怪了,无线播的咁多电视剧网上都有得下载,就係呢套稳唔到录影版WO
YM 发表于 2007-8-23 09:16:01 | 显示全部楼层
14歲媽媽真係好正啊一定要下載收看先得,入來支持一下先。
leonfeng 发表于 2007-8-23 16:06:45 | 显示全部楼层
引用:
" h+ T$ u# c8 b原帖由 ellven003 于 2007-8-22 17:04 发表 ! y  q% m3 \& Z. v, ^# K5 ~+ b. f
請問樓主有無現在翡翠台熱播的另一出日劇,交響情人夢的粵語版啊?聼朋友説這出幾好看的。 # q! U7 e* L+ _0 Y; P6 U9 `9 _

2 E: I1 H( U* K, M! `+ a, d" R, d; X$ W9 }7 [7 _- n* G3 [
原帖由 ninaomu 于 2007-8-23 02:37 发表 " u4 X1 y4 M% E- R2 b8 h

7 g' C; g  ]: n/ u我都稳紧哦 吖奇怪了,无线播的咁多电视剧网上都有得下载,就係呢套稳唔到录影版WO

7 n8 h4 h: A) W+ o+ F) k) N
6 ]1 D  y* s/ y1 a7 E1 u0 `% B哩個有啊!都係HD錄嘅!1 i3 }5 M0 f! a* q- b' j
我見我轉過來嘅貼都好似無人問津咁,所以好多都無轉過來!  Z+ Z: R% q# e# o5 k, q9 ~; u
如果要嘅話就PM我啦!到時我再轉過來啦!