[动漫百科] dorimi全集~入手の感想!~

熊猫仔 发布于2007-8-2 12:29 3168 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yongchang 发表于 2007-8-3 08:31:47 | 显示全部楼层
我个四牒装都系恒龙买嘎~D牒好多都读吾倒~
熊猫仔 发表于 2007-8-3 14:21:38 | 显示全部楼层
琴日去换碟~见到有5.6个人企响个当口度~原来距地都系换碟````
smarms 发表于 2007-8-3 18:21:06 | 显示全部楼层
画质点啊,可以的话,我也想收番套
kiraljq 发表于 2007-8-3 18:36:05 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2007-8-2 19:16 发表
& p# `* |+ v6 W% B+ g* z) c4 p0 ~2 J2 a/ L+ D& i+ ]
大部分都唔系TVB粤语嘎,虽然碟面标明係粤语

1 @9 }- _6 ]6 y. @1 [) J你成日pro個頭噶~?
熊猫仔 发表于 2007-8-3 19:24:25 | 显示全部楼层
原帖由 smarms 于 2007-8-3 18:21 发表 . N# Q$ A( V% N, M5 M
画质点啊,可以的话,我也想收番套
2 G7 @& Z7 w, M& x8 O

; z; ?6 N) K* `' _. p
; r  z! c( {9 A- g6 Y如果话好好~~~~就唔可能噶啦~but都算唔错甘啦~~~~呢d DVD碟嘅画质都系甘噶啦~~~~
ninaomu 发表于 2007-8-3 19:29:57 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-8-3 18:36 发表
4 K+ k2 C" W) g  Y) L) N
6 w: s0 [3 d2 l  x' q你成日pro個頭噶~?
1 g, C% O- D. G* x+ l4 X! f- A
叫做係咁啦~就係比较过先决定自己down来刻录为主,去买碟为辅
/ y# o( G6 I: K* Edown可以将最岩自己心水的版本集合在同一只碟,买就唔得了
熊猫仔 发表于 2007-8-4 00:23:49 | 显示全部楼层
其实本来我都想down噶~but已经稳唔到种or资源啦~米去买咯~~~! K4 D, o* O, m& G* ]3 F$ z
- l. U$ @; X; N0 _" X
我读南武~准备第6年啦~响恒龙出入都过X次啦,主要都系玩ps2多~~~~~~~~
7 E2 ?+ K6 q/ _: q3 s# e; f7 Q4 y7 E& W  o
ahchun 发表于 2007-8-7 09:04:33 | 显示全部楼层
幾時分享? please.........