[动漫百科] 好想睇翻同埋收藏呢D动画啊

GavinDX 发布于2007-7-28 13:14 6686 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2007-8-2 08:12:14 | 显示全部楼层
原帖由 lloveolli 于 2007-8-1 16:09 发表
6 k; a3 M7 `8 N/ Q$ ?) `& s我想睇《红头巾chacha》
/ V. R# m1 m+ k  }* H& ?
你唔讲我都唔记得,呢出都几好睇。
mapple48 发表于 2007-8-3 20:35:07 | 显示全部楼层
有同感,有D我以前有追开先.
rx-rider 发表于 2007-8-3 22:12:39 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2007-7-28 14:05 发表
' d: K# y% b9 Z至於四驅兄弟我有大約50集!不過我唔會放了!我心情仲係好差… , v- T  a# {$ j, n
4 w. L8 A* d- F+ U9 F& ~& }  p
盜我星夢的人自己滾出嚟

; F4 F8 A& E: I: Q4 u' F既然盗了又不是真钱,真钱还可以找下警察【说:警察先生,我的钱被人盗了,警察呆了】,6 T& r2 I* F3 V3 t/ X
正找日语版。一定会找到。
guixuanzi 发表于 2007-8-3 22:41:01 | 显示全部楼层
好多以前疯狂追噶.高达W有粤语就好啦.
紫樱 发表于 2007-8-4 13:37:41 | 显示全部楼层
好多都很经典涅~~~热血最强电驴上有得下载, 超时空金牌小女将在贪婪大陆那里也有, 叫大运动会~~不过都是日文版的, 这些片想找到粤语版很困难啊~~~
落樱缤纷 发表于 2007-8-6 12:19:55 | 显示全部楼层
楼主是标准的少年动画爱好者.....................
づ紫欣ぁ 发表于 2007-8-6 14:18:53 | 显示全部楼层
有D比较难稳~有DMU空间有得下载
lqyy2k 发表于 2007-8-6 18:25:46 | 显示全部楼层
都是觉得高达W的吸引力大D.........
GavinDX 发表于 2007-8-8 19:44:39 | 显示全部楼层
原帖由 落樱缤纷 于 2007-8-6 12:19 发表
2 Q+ q. T" r/ x楼主是标准的少年动画爱好者.....................

* j6 R- a* b6 R+ i" {梗系,系我买电脑之前,我每日都系睇动画片过日子架,买左电脑之后就变成每日玩电脑过日子。
moonlin 发表于 2007-8-8 19:50:33 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2007-7-28 18:36 发表
: J5 k1 M9 L' P! O- Q古怪猎人和超时空少年倒是有点兴趣

3 g4 |) T) B6 A+ @我都又兴趣!!
GavinDX 发表于 2007-8-8 19:56:06 | 显示全部楼层
宜家揾到日语版都好啦,都唔奢求甘多,国语版就坚决唔睇。
钚再琞祢 发表于 2007-8-9 23:48:30 | 显示全部楼层
原帖由 Mickey 于 2007-7-28 15:19 发表 : E! x( Z* R" e1 G! R  d, [; U$ T7 E
楼主记性好好哦~~~
" Z! D3 N# K) \5 J6 a2 _) h' g我完全将我细个睇过的动画片的名忘了
) A, i) y7 c! Y& ^) u0 W& z5 B% J净系记得D公仔~~
. Y. z, ~3 K4 k  X5 K+ o; r* @$ s& |

+ a# c' H  h% {& w7 b8 I0 L呵呵,我都系啊