[I T 资讯] 今日卖咗台940BW.

零距离 发布于2007-7-18 12:08 3214 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
用咗一年 当时买番来糸同行价1880.而家1200卖咗,因为19寸宽屏实在睇得好唔舒服,上星期日去我朋友屋企通宵联机玩魔兽先发现非宽屏打机爽好多./ w; [9 A  c" f
而家用紧个15寸非宽,打机比19宽感觉好好多,19寸攞来睇电影又唔够大,年底买台22寸,可惜22寸无普屏.* c6 l1 {7 t: k9 q- L& }& p6 l8 c: h
有边个用紧22寸嘅讲下使用感受啦.

已有(23)人评论

huang 发表于 2007-7-18 13:02:11 | 显示全部楼层
无钱人路过
hikaruyin 发表于 2007-7-18 14:04:12 | 显示全部楼层
買咁大對我無咩用 ( t9 F! I( p6 |2 c
用緊17吋
ttsti 发表于 2007-7-18 14:11:38 | 显示全部楼层
我用紧19寸宽屏,你觉得吾好咩,我觉得还可以,如果是买就买24寸!
yjb338 发表于 2007-7-18 23:05:46 | 显示全部楼层
用紧19普屏,感觉已经很良好啦!
ninaomu 发表于 2007-7-19 01:44:16 | 显示全部楼层
有米D买部25寸非宽或29寸宽屏啦~
abc-like 发表于 2007-7-19 09:36:47 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2007-7-18 12:08 发表 ' _: J# {5 G$ a) u, a1 g
用咗一年 当时买番来糸同行价1880.而家1200卖咗,因为19寸宽屏实在睇得好唔舒服,上星期日去我朋友屋企通宵联机玩魔兽先发现非宽屏打机爽好多.
9 B' N3 f& W% }( ?- L而家用紧个15寸非宽,打机比19宽感觉好好多,19寸攞来睇电影又唔够大 ...

! n/ r# M0 S% u) P/ x1 _2 | 嘩~!
4 }% }  V1 \  B時時換機
$ |3 a5 C0 o6 J 我重為我既printer大傷腦筋(莫財)呀
abc-like 发表于 2007-7-19 09:38:01 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2007-7-18 14:04 发表
7 ~- M3 e3 F+ H# ^: e- F* j* I! {! M買咁大對我無咩用
/ ]' [0 ]4 s$ o用緊17吋
( g. I/ C$ P, ?
你個17吋線數set幾多架?
. }; q) n- a1 P2 Q7 i1 z5 B" w我d頁面細字細到差唔多睇唔倒咁濟
Laputa81 发表于 2007-7-19 11:57:52 | 显示全部楼层
种用紧17寸大大旧个D咋··········
ttsti 发表于 2007-7-19 19:21:14 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-7-19 09:38 发表
. F$ b8 ]. c5 K& J& S4 L/ t& D/ }6 p# d* i) t- V" a  R- d
你個17吋線數set幾多架?4 K8 U6 ?+ N8 f
我d頁面細字細到差唔多睇唔倒咁濟
6 S1 @! l, C0 {$ y. _" [1 x! F
LCD要设成最挂分辨率个画面先清晰,字细可以调大D字啊!!
abc-like 发表于 2007-7-19 21:41:26 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2007-7-19 19:21 发表 " D3 Q! w5 ?% ]; l

# H& j. S' x, Z$ ELCD要设成最挂分辨率个画面先清晰,字细可以调大D字啊!!

! n- J2 N7 {3 g, l" }9 p7 H 網頁內既字喺邊度調啊?睇到我開始頭暈
ttsti 发表于 2007-7-19 23:04:37 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2007-7-19 21:41 发表 - Z2 o' J2 o6 z/ G
6 P) L/ n5 P: ~6 `  I! K* c* ~& U
網頁內既字喺邊度調啊?睇到我開始頭暈
0 k9 b& d; n" x
我用IE7系IE窗口的右下角点下箭头选择你需要的缩放大小!8 H% B9 h) S- u- s4 C9 Q, M
或者系菜单到点查看点文字大小选择大细(不过我个IE7没反应)!
12下一页