[动漫讨论] [分享] 小飞侠Peter pan

零距离 发布于2007-6-6 22:51 2911 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>唔睇番电影版都唔记得有呢一套动画了,以前好中意睇,代表好多人童年嘅梦想-识飞.</p><p>讲述一个黑暗的夜晚,小飞侠彼飞到了云蒂他们的窗前,说要教会他们飞翔,带他们去一个美丽的地方。云蒂、约翰和米高都高兴极了,于是,他们很快就跟着小飞侠学会了飞,而且飞到了一个美丽的海岛--梦幻岛。然后展开和铁勾船长这个坏海盗之间的博斗~</p><p>

[分享]有无人记得 小飞侠Peter pan

[分享]有无人记得 小飞侠Peter pan
</p><p>呢套卡通可能因为太旧,好难揾到。以前街机都有小飞侠玩,有几多个人玩过?<br/></p>
# q, e* K: I6 w4 {, f+ a
/ F3 H* j9 q4 f: u* i/ {, ?7 V

已有(18)人评论

huang 发表于 2007-6-7 00:43:12 | 显示全部楼层
<p>我玩过下甘了</p><p></p>
benny008 发表于 2007-6-7 01:36:15 | 显示全部楼层
始终觉得日本小飞侠好睇D
绿茶蛋糕 发表于 2007-6-7 03:02:32 | 显示全部楼层
我比较中意睇TVB播的个出。
Laputa81 发表于 2007-6-7 03:06:31 | 显示全部楼层
<p>睇过~~~都仲记得~~</p><p>颇怀念········</p><p></p><p>街机经常爆机~~~</p><p>爆完继续爆········</p><p>玩喱个游戏用一个币玩一日都得····</p>
8 J! [/ j( }& @9 m0 G
- r: M6 ^+ p3 T2 `, F2 {
yjb338 发表于 2007-6-7 06:07:24 | 显示全部楼层
我好像有!不过吾知塞咗去边,搵返发上来!
零距离 发表于 2007-6-7 18:09:47 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>yjb338</i>在2007-6-6 22:07:24的发言:</b><br/>我好像有!不过吾知塞咗去边,搵返发上来!</div><p>哈哈。好期待~</p>
qqkenny 发表于 2007-6-7 18:42:27 | 显示全部楼层
未玩过呢个游戏.可能太旧啦.
csw201314 发表于 2007-6-7 21:05:51 | 显示全部楼层
记得好似闪电传真机做过
titan 发表于 2007-6-8 01:20:41 | 显示全部楼层
TVB果出系咪叫做包剪X小飛俠啊??
新城997 发表于 2009-5-17 10:50:01 | 显示全部楼层
大家有冇哩部动画嘅粤语版本啊?!能否分享一下!?网度揾到全部都係日语无字幕的...希望大家有嘅话能够分享一下!!顺便PM通知我一声...万分感谢!@!@

mirror198 发表于 2009-5-17 11:06:30 | 显示全部楼层
我好似玩过阿个游戏6 K0 F# C8 |* s
但系水平一般# F  i% W+ O: j
动画都有D印像

12下一页