跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] [讨论][哩排個“SHARE”完全下唔到任何片源! ]

leonfeng 发布于2007-3-25 07:51 1350 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font color="#0066ff" size="4"><strong>哩兩個星期,唔知做嘜,個SHARE一直都下載唔到任何嘢!</strong></font></p><p><font color="#0066ff" size="4"><strong>搞到我D片源一直都未下完!以致我嘅網球王子高清合版一直都發唔到!</strong></font></p><p><font color="#0066ff" size="4"><strong>遲D如果要上班就更加無了期嘞!真係暈啊~~!!!</strong></font></p><p><font color="#0066ff" size="4"><strong>有無用緊SHARE嘅朋友反映下你嘅情況!</strong></font></p>

已有(8)人评论

2497341O1 发表于 2007-3-25 17:31:20 | 显示全部楼层
<strong><font color="#0066ff" size="4">SHARE ? 乜嚟架?..&nbsp; 楼主可否解释俾我听听呢?...&nbsp; </font></strong>
killuavs 发表于 2007-3-26 18:46:13 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>2497341O1</i>在2007-3-25 9:31:20的发言:</b><br/><strong><font color="#0066ff" size="4">SHARE ? 乜嚟架?..&nbsp; 楼主可否解释俾我听听呢?...&nbsp; </font></strong></div><p>一个jp好流行嘅p2p软件。</p><p>无点用过,帮唔到Lz啦~</p>
! C  g! T8 N+ x) G4 K

3 e6 U7 s( ]/ Z8 [* h( G
黄金勇者 发表于 2007-3-26 19:23:25 | 显示全部楼层
用开winny的俺路过!不过最近俺的winny都下载唔到
leonfeng 发表于 2007-3-26 19:41:16 | 显示全部楼层
<p>睇下,個狀態果度根本就連唔到“源”!</p><p>全部都係0,緩存又無到~!</p>

[讨论][哩排個“SHARE”完全下唔到任何片源! ]

[讨论][哩排個“SHARE”完全下唔到任何片源! ]
<br/>
Kiver 发表于 2007-3-26 20:00:32 | 显示全部楼层
<p>因为我用的是内网</p><p>好难连的~~</p><p>所以都没有用~</p>
huang 发表于 2007-3-26 21:32:38 | 显示全部楼层
用电驴下算啦!!难道你想RAW无字幕版架
Laputa81 发表于 2007-3-26 22:52:21 | 显示全部楼层
<p>无用过喱个家伙······</p><p>闪lu~~~~~~</p>
leonfeng 发表于 2007-3-28 23:54:30 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>huang</i>在2007-3-26 13:32:38的发言:</b><br/>用电驴下算啦!!难道你想RAW无字幕版架</div><p>我下載果D就係無字幕嘅原版高清DVD,</p><p>大概差20集左右未下完!真係暈!都唔知做嘜停曬!</p>