[动漫百科] [讨论]大家钟晤种意睇呢两部卡通?

隨↘緣ヅ 发布于2006-12-30 02:25 9263 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]

已有(66)人评论

隨↘緣ヅ 发表于 2006-12-30 02:34:54 | 显示全部楼层
隨↘緣ヅ 发表于 2006-12-30 02:37:29 | 显示全部楼层
<h1>&nbsp;</h1>

[讨论]大家钟晤种意睇呢两部卡通?

[讨论]大家钟晤种意睇呢两部卡通?
<br/>
兽人仔 发表于 2006-12-30 02:40:17 | 显示全部楼层
<p>小魔星几好睇~~~ 后面果个就不大知啦</p><p></p><p>小魔星里面,男主角练就一身好武功最后决斗好睇。仲要死埋落冥界返生,然后忘记小魔星之后再记返。几好。一个假借外力又晓自己上进的男主角~</p>
$ x* V; c9 q# i' h6 l7 _* ]/ C

# ^# _( P+ j; J% k+ x, ]% P
Laputa81 发表于 2006-12-30 04:16:51 | 显示全部楼层
<p>觉得喱两套动画都唔错啊~~~</p><p>几好睇···········</p><p>如果可以重播噃8、90年代个D就差唔多咯~~~</p><p>好想重温······</p>
ninaomu 发表于 2006-12-30 04:30:16 | 显示全部楼层
超时空金牌小女将首播时系米在4点半时段噶??
隨↘緣ヅ 发表于 2006-12-30 04:43:40 | 显示全部楼层
我記得好似係星期六啊```依架都無重播啦``!
ninaomu 发表于 2006-12-30 04:57:12 | 显示全部楼层
<p>下?咁我真系唔知了</p><p>好多年前好似系闪电传真机睇过内容贴近呢个题目嘅动画。。。</p>
Laputa81 发表于 2006-12-30 05:45:27 | 显示全部楼层
<p>超时空金牌小女将乜唔喺响闪电传真机首播嘅咩???</p>* e* x$ \5 L) Q- C7 [
6 p$ U) E- G. G
lion9771 发表于 2006-12-30 06:51:55 | 显示全部楼层
<p>对此没有丝毫印象的无聊人路过.........</p>
netasa 发表于 2006-12-30 16:30:03 | 显示全部楼层
两出嘢都唔错!! 前者细个时钟意睇,后者就大个时钟意睇,觉得个者十分搞嘢!! 竟然比佢谂到要小明一有事唔开心就将自己收埋响个纸箱度,十分搞印象好深刻下。 
huang 发表于 2006-12-30 17:17:16 | 显示全部楼层
<p>路过</p><p>不发言</p><p>回张贴闪人</p>