[动漫百科] [讨论]有無睇過反抖劍神...

隨↘緣ヅ 发布于2007-1-12 21:47 2877 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>反到劍神粵語都晤知道翡翠台仲有無的從播.....好耐好耐無睇過啦```</p><p>呢套卡通係講雷神劍同風神劍....主角我就晤記得叫咩....大家睇過沒??</p>

已有(46)人评论

kingfox 发表于 2007-1-12 22:17:25 | 显示全部楼层
有睇过吖~我都好想稳翻黎睇不过吾见有粤语的
how112233 发表于 2007-1-12 22:53:57 | 显示全部楼层
<p>睇过罗!!!几十种珠!唔是几好睇!!!!</p>
拭目以待 发表于 2007-1-12 23:15:06 | 显示全部楼层
......没睇过,好好睇既啊
dyson00 发表于 2007-1-13 04:03:14 | 显示全部楼层
<p>叫九龙珠...好似系同柯南有D关系...因为柯南OVA1 度有个本漫画出现...主人公好似叫吖剑(柯南里面讲噶..)</p><p></p><p>反斗剑神~~顶啊~~</p>
guygood 发表于 2007-1-13 05:50:23 | 显示全部楼层
無錯 ~ 同柯南喺同一個作者
verkao 发表于 2007-1-13 06:31:34 | 显示全部楼层
<p>睇过啊,超好睇,不过现在要稳返d甘旧既片好难嘎啦</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
霜之哀傷 发表于 2007-1-13 06:41:34 | 显示全部楼层
无睇过啊~~~乜动画??
jozone 发表于 2007-1-13 08:14:25 | 显示全部楼层
以前睇既话,可能好睇,而家?怀旧下可能仲可以既..
Laputa81 发表于 2007-1-13 08:51:52 | 显示全部楼层
<p>睇过啊~~~</p><p>主角叫黑钢铁小刃~~~</p><p>佢攞雷神剑嘅·····死对头鬼丸攞风神剑~~~</p><p>后尾攞埋龙神宝珠抽月星魔女~~~</p><p>TV版就睇到喱度嘞······</p><p>网上有嘅都喺国语版~~~</p><p>听到毛管动·····</p><p>唔好话粤语版咯~~~~~</p><p>日语版都唔见·····</p>
鸣斗 发表于 2007-1-13 09:01:11 | 显示全部楼层
听过个名,但系对出动画无咩印象了
不文泰山 发表于 2007-1-14 05:25:55 | 显示全部楼层
睇过.....以前响电视度.....放粒珠仔响把剑度架
1234下一页