[社区发布] 我有个问题

kevinchan 发布于2010-5-17 15:43 2257 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
近两日发现,我係回复人哋帖子内容嘅时候,只可以用【回复】,唔可以用【引用】,如果用【引用】,会一直停留係回复嘅画面,到最终只会出现一句话【您的请求来路不正确,无法提交。】- K* l6 g: Y# q/ q$ {+ U) z
如果係都要用【引用】回复,咁成功回复到嘅机会率真係好低,几难成功!7 r! O/ J$ P# Q% l6 i: `
用【回复】嘅话就绝对得。4 G: |7 D" [/ O( i" R
唔知有无人知道点解呢?0 s7 G, |% u1 R' Y; R: i
PS:近来真係问题多多= =!

已有(13)人评论

Ling1988 发表于 2010-5-17 15:56:17 | 显示全部楼层
回复 1# kevinchan
6 x( i0 U9 t( T# g" Z( E+ y
0 S, p1 J, l0 y  ^7 D
5 U( d3 q1 p$ r) X    我一般都是用“回复”回复其它人的话,无用过“引用”!引用是咩来啊?(吹水这)

Kiver 发表于 2010-5-17 16:02:20 | 显示全部楼层
近两日发现,我係回复人哋帖子内容嘅时候,只可以用【回复】,唔可以用【引用】,如果用【引用】,会一直停 ...0 Z% ~( {1 V1 l6 C% x4 V& D4 d" T! u
kevinchan 发表于 2010-5-17 15:43
; [) `7 r/ i% q$ Z. B

$ J$ O2 P8 Y' Y& V8 P+ B9 q, k0 w& T% G, X
    可能是你的IE出了问题
- S0 \1 @! v9 z9 c" |9 |0 B因为论坛并没有进行过大量修改~

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:12:49 | 显示全部楼层
回复 2# Ling1988
( I( g1 t# c& `
: j; j5 l. a: c+ a# y- h# J
& M. Y. P3 w! y3 u8 e3 T" r( b2 y$ I    你用下就知道囖

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:15:58 | 显示全部楼层
可能是你的IE出了问题& c! _, v% B4 b7 e' E6 B
因为论坛并没有进行过大量修改~
% X/ B& R9 D6 [/ IKiver 发表于 2010-5-17 16:02
仲有,依家用firefox上粤漫基本上处于瘫痪状态,打开网页极困难,但係打开其他网站就完全无问题,cookies都清过,缓存都清过了!( Y+ Y/ t$ H' C
依家唯有用IE上粤漫社,上就可以上,但就出现咗我主楼讲嘅问题!

基拉杰特 发表于 2010-5-17 16:18:24 | 显示全部楼层
回复  Ling1988 5 z5 L2 b; v, v& @2 N8 J
# G+ a$ U! g) ]7 c8 s

3 Q% m" j  u: g% T# M6 e    你用下就知道囖! ]- ^  Q8 i3 A. z# f, H1 G; n' _
kevinchan 发表于 2010-5-17 16:12
. |+ M  }/ X  [4 G

; D( m0 l  C8 L2 \( X1 w: m1 M8 f6 P- u/ Y  k/ Q2 `
    试用了!感觉没什么事!是不是雀仔你的浏览器出了问题啊

kevinchan 发表于 2010-5-17 16:32:21 | 显示全部楼层
试用了!感觉没什么事!是不是雀仔你的浏览器出了问题啊
5 ~9 B5 B$ {+ K& k) {5 i9 q/ V- X基拉杰特 发表于 2010-5-17 16:18
其实我谂係我问题,因为时得时唔得

tandong 发表于 2010-5-17 17:24:07 | 显示全部楼层
回复 1# kevinchan
  t7 _1 I4 n8 t4 k7 K) A$ O3 B0 T( w9 d2 ?! u7 J0 W4 \
. T! [* i1 D0 d' ]5 T$ r" \
  我用  引用少用回复,无呢D事!!

aubert22 发表于 2010-5-17 17:48:09 | 显示全部楼层
无问题嘅我飘过先~可能真系你浏览器问题~

天使之风 发表于 2010-5-17 18:17:58 | 显示全部楼层
冇问题+1~~·衰雀RP问题~~

kental 发表于 2010-5-17 19:35:09 | 显示全部楼层
刚才引用完来呢!毫无问题,雀街慢慢研究!

kevinchan 发表于 2010-5-17 23:58:45 | 显示全部楼层
个个都无问题,咁就肯定係我问题了,真係惨

12下一页