11,12号去佐青宫动漫嘉年华,用DV拍哂D节目落来,有没人想睇!(18号减价了。半价

toy1986 发布于2006-2-16 00:33 6894 次浏览 92 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p>讲真,果2日真系累死我,坐车去哇近唔近哇!去到仲人山人海,车费入场费饭钱水钱用唔少!</p><p>下午2点半开SHOW就一直企到6点收场,一直举住台DV,举到手抽筋!</p><p>&nbsp;</p><p>唔知有没人有去睇?11号COSPLAY拿至尊大奖果队FF7噶。真系精彩到啊!</p><p>12号D LOLITA都几唔错。特别系4号个“米贵应你”,走云广州都好难见到个甘靓噶!</p><p>&nbsp;</p><p>录佐D野,转佐落电脑,1个钟要600M,都几大下!好想发出来比你地睇下噶拉!不过稳唔到甘大噶空间!</p><p>&nbsp;</p><p></p><hr/><p></p><p>以下内容16号编辑更新:</p><p>种了已经发布已经有人在下载,一切正常,只要有人要DOWN,一头半个月我都会出来做种,</p><p><a href="http://www.dreamxt.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=59&amp;ID=31024&amp;page=1"><font color="#ff3300"><strong>http://www.dreamxt.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=59&amp;ID=31024&amp;page=1</strong></font></a>&nbsp; </p><p>种子在这,一共2个11号的是COSPLAY,12号的是LOLITA</p>
# D& t1 E" q1 Y. z

- H0 B2 n; @- r

已有(92)人评论

Laputa81 发表于 2006-2-16 00:46:30 | 显示全部楼层
<p>当然想睇啦!!!!!!</p><p>600M???</p><p>楼主不如再压缩吓添啦!!!!!</p><p>企咗几个钟嘅成果无理由就咁摆迈一二边咖!!!!!!!</p>
toy1986 发表于 2006-2-16 00:48:50 | 显示全部楼层
<p>我该佐落碟,同我一齐去D人要!</p><p></p><p>系1个钟600M,2日加埋有4个钟左右噶内容,我该碟都用佐4张,</p><p></p><p>主要系太大,没稳到上传去边来比你地下载好!</p>
Laputa81 发表于 2006-2-16 01:00:02 | 显示全部楼层
咁咪想睇都无得睇!!!!!
toy1986 发表于 2006-2-16 01:34:42 | 显示全部楼层
<p>睇下边个有办法,</p><p>依家转成MPEG-1噶格式,</p><p>第一个1个钟600几M,2个400个M,</p>
Kiver 发表于 2006-2-16 02:37:50 | 显示全部楼层
<p>楼主~~~</p><p>我要原文件啊~~~~</p>
toy1986 发表于 2006-2-16 02:39:10 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>红枫</i>在2006-2-15 18:37:50的发言:</b><br/><p>楼主~~~</p><p>我要原文件啊~~~~</p></div><p></p>咩原文件啊?
Kiver 发表于 2006-2-16 02:48:38 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>toy1986</i>在2006-2-15 18:39:10的发言:</b><br/><div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>红枫</i>在2006-2-15 18:37:50的发言:</b><br/><p>楼主~~~</p><p>我要原文件啊~~~~</p></div><p></p>咩原文件啊?</div><p></p>DV导出的MPG原文件~
toy1986 发表于 2006-2-16 03:07:19 | 显示全部楼层
<p>我系用个会声会影7.0导出来噶。</p><p></p><p>试过几仲格式,依家选佐VCD模式导出来。</p><p>出来个文件系MPEG-1噶播放格式,用REAL或者暴风影声可以直接打开来睇!</p><p>我11 12号都有去。录佐4盒带!</p><p></p><p>全部加埋有成2G</p>
toy1986 发表于 2006-2-16 03:10:46 | 显示全部楼层
<p>好大。唔知点发出来比你地睇。</p>
youxiwang 发表于 2006-2-16 03:10:51 | 显示全部楼层
哇,太大了,不过几想睇下
AWP 发表于 2006-2-16 04:41:02 | 显示全部楼层
<p>用MF上传吾得咩??</p><p>我好想看啊......</p>