[原创]AWP年度总结~~~

AWP 发布于2006-1-24 08:05 6174 次浏览 69 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>吾经吾觉上咗来贵论坛都有壹年多啦...<br>就快过年啦。。想写篇个人噶总结先~~~~<br>PS  写得吾好请勿见笑</P>7 r' y3 y! x8 C9 N1 H& e$ {7 b
<P>[Post=10]</P>0 e5 t$ l6 T! T. ?: i( G' ~4 M& L
<P>相信都有吾少人都认识我的说.....(众人:“你乜水啊?”)&gt;_&lt;</P>
8 Q3 V7 g4 F  L+ ~<P>吾知大家系从什么渠道知道贵论坛的??</P>
  P4 A& T; }* v& k; K<P>我就系一次偶然噶机会里入到贵论坛的</P>
3 x2 s) c% r' q2 P<P>就是无聊时系啲BT网搜索输入“粤语”</P>- z1 V. e: E6 Y3 N8 Y, x
<P>先知道有这一咁好噶BBS....</P>
1 p. F1 I) x3 Q( [<P>刚来时我都系同好多论坛噶坛友一样都系为咗资源而来的~~~</P>
5 Y  ]+ w& `2 M+ B  k<P>所以好多时我都下完资源后都会“闪”人的....</P>5 [0 T' f3 h1 x2 n! p2 K
<P>PS  不过现在都有部分动画的。。。。所以如果有人要补档我有噶话都会补的说~~~~</P># y) |3 ^: ^( p2 S& L1 f4 {+ H
<P>因为果时都吾知道什么叫BBS??</P>2 Y. x2 H% {7 |3 V9 B7 Q
<P>所以好少来论坛里灌水的.......</P>( g. C" p1 G" ^6 Z3 J+ ?" z
<P>直至有次认识咗“AK”之后....</P>* Y! L! Y) s0 ?2 @# B7 S# o
<P>原来在这水区都可以聊天、讲心事的~~~</P>
# \$ z+ ?' F1 A! y<P>由于本人在家里系独子所以就无大佬、家姐的说。。。。</P>
- o4 g6 `0 G4 w% G! t9 E<P>所以有时想问个人倾诉下都......@*_*@</P>
3 B. }* ^+ c3 X) v0 C3 G9 J<P>因此就比较内向....吾多中意讲野的.....</P>
, q. f( H: q7 a9 Y# q<P>有时可能会讲错野的....所以请大家多多包涵~~~</P>5 g( g  m) J3 T& E* Y6 r
<P>所以大家吾好以为我在这里好似好灌得......</P>
( r) E- k8 v2 @3 k4 ]3 X* d; R<P>其实都系同大家混熟咗了解咗先咁好倾的....</P>
: p8 l3 \2 |6 L1 T<P>在这壹年里我认识咗吾少朋友</P>
: E' u" r3 n& `7 F% E<P>好似早期认识噶:红枫、heroyuy、mkfmky、magi、小稀、AK、lekj、zerro、xxxx_4、紫舞枫林等等</P>
( v  t2 j, L" R8 p" n" F4 Q6 ^<P>PS 不过有些要毕业工作啦。。。所以就少见距哋上......</P>
" O& B/ n1 V4 ~/ `& I  d+ Q. W: d" @) h<P>现在噶就有:stop、lion9971、zhuwang、一贵(论坛ID吾知叫乜?)、恋海、娃娃、ikuyori、mitsukik(我偶像)等等</P>6 v* f' X* c0 J! \
<P>都仲有啲噶。。。。不过就好少见距哋在水区灌的(偶尔见下咁咯)</P>$ b0 Z  b8 |9 g
<P>讲咗咁耐吾知大家明吾明我讲乜呢??</P>
% K4 i0 K# D9 e9 q' n7 E<P>吾明都吾紧要的.......</P>) R, W4 Y5 a1 o. }
<P>因为我都讲咗我吾系好会表达出来......</P>
9 I9 ~7 k1 }1 \<P>所以当我系度乱UP啦.....</P>
5 ^3 _: Q. @$ k' H% m+ [<P>仲有一个星期吾够就过年啦....</P>1 E1 I7 W7 g) i" O. Z# L/ l! H' h# G
<P>我好期待啊~~~</P>
8 c" S0 i, T3 d% ^; k  x, Q<P>因为论坛搞聚会......</P>
4 I* w1 J% z+ b<P>真系好高兴的说....但又好担心见到面吾知讲乜好&gt;_&lt;汗!!!</P>6 |, K" l! p- d( }9 p
<P>不过到时再算啦....</P>( N' g9 a1 s3 V% A+ I0 K
<P>[/Post]</P>
  I$ `3 O; b' o  k<P>打咗咁多字都系时候收笔啦~~~~<br>免得话我长气咯....呵呵~~<br>就写住咁多先~~</P>
1 ]5 C, t8 p5 E0 x& k2 X

- K0 I! {, W+ @  b

已有(69)人评论

Kiver 发表于 2006-1-24 08:08:56 | 显示全部楼层
<P>我来第一个支持你啦~~~</P>
8 n, `( e  l' X- g4 e' V' {<P>现在想吾到讲乜好~~~</P>( K( x5 x% C; Q8 n, U; o+ d
<P>不过谢谢你的支持啦~~哈哈~~~</P>
  l: v! P- v. o8 R<P>还有吾使用上贵论坛的字眼~~~既~~~~</P>% J: w8 W$ U0 H
<P>我又不是小心眼的人~~~呵呵~~~</P>
zhuwang 发表于 2006-1-24 08:27:29 | 显示全部楼层
<P>我都来支持你!!</P>! Y! A9 J' V9 Y7 \6 i
<P>话洒你都系我老乡啊!我识到你呢个水王真系好噶!!</P>
huang 发表于 2006-1-24 09:56:56 | 显示全部楼层
<P>兄弟心声一定要睇啦</P>
lion9771 发表于 2006-1-24 16:57:53 | 显示全部楼层
未能够及时回贴真系抱歉啦!!大家都系水王,实支持你噶啦~~
swfantasy 发表于 2006-1-24 17:36:41 | 显示全部楼层
支持!好文笔!(对于我来说)
ikuyori 发表于 2006-1-24 18:09:00 | 显示全部楼层
<P>呵呵, 講得好,AWP^-^ 其實應該大部分剛來的都會這樣(下完就走)</P>
9 b. O+ H( Y' c1 d/ m, o<P>聚會阿,同平時一樣咪的咯</P># Z. m- E5 {, z( l" e, q' ^5 z
<P>ps mitsukik 可能又在笑啦…… </P>
Laputa81 发表于 2006-1-24 19:02:55 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2006-1-24 0:05:47的发言:</B><BR>' m+ p2 P' b9 p9 e" [
<P>吾经吾觉上咗来贵论坛都有壹年多啦...<BR>就快过年啦。。想写篇个人噶总结先~~~~<BR>PS  写得吾好请勿见笑</P>
: W5 A6 w* r$ E8 u: O* r6 L( F<p>; X  v8 j/ n# ]3 z* x8 X2 _" B
<P>打咗咁多字都系时候收笔啦~~~~<BR>免得话我长气咯....呵呵~~<BR>就写住咁多先~~</P></DIV>
( h; t3 o' P5 c( _  p<P>PS  写得吾好请勿见笑
" y$ |: @( v' g; w2 c- Z<P>相信都有吾少人都认识我的说.....(众人:“你乜水啊?”)&gt;_&lt; 6 N! e1 }9 X2 _* f# ?: Z
<P>唔好意思!!!!! . o3 T9 ]! c  Q& k) b
<P>已经笑咗嘞!!!!!! ; s+ d/ P) w) Q
<P>我资历尚浅,无你咁深,感足无你咁大!!!!!
5 N0 Q/ P$ C6 I+ C* G0 A<P>路过运吓桔嘅啫!!!!!</P>2 G3 e1 b' U8 ~% W; j
<P><FONT color=#9900ff size=4>我想讲句:</FONT></P>
/ E: @5 B6 q' q<P><FONT color=#9900ff size=4>喱度绝对喺个好地方,有幸“识”到大家打吓牙交实在好高兴!!!!!!</FONT></P>
Laputa81 发表于 2006-1-24 19:04:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-1-24 0:08:56的发言:</B><BR>
2 f' Z7 @9 ~# W( y! J. W<P>我来第一个支持你啦~~~</P>
/ z3 m# i7 ?# v5 \: H  C<P>现在想吾到讲乜好~~~</P>
0 W9 o- L7 L8 W4 W<P>不过谢谢你的支持啦~~哈哈~~~</P># _9 P  z0 u" ^2 M" i5 }+ N$ ~
<P>还有吾使用上贵论坛的字眼~~~既~~~~</P>
) e1 U/ V) s- g- T0 v; n0 U<P>我又不是小心眼的人~~~呵呵~~~</P></DIV>& W6 L" I7 ^1 q9 P
<P>“我又不是小心眼的人~~~呵呵~~~” 4 g# A# C* M# R2 Y
<P>喱样就难讲噜········</P>
滅世魔王 发表于 2006-1-24 19:10:11 | 显示全部楼层
唔....唔够贴数添
Kiver 发表于 2006-1-24 23:14:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2006-1-24 10:09:00的发言:</B><BR>6 r0 d2 M: J7 N7 a8 ~# _6 w8 N
<P>呵呵, 講得好,AWP^-^ 其實應該大部分剛來的都會這樣(下完就走)</P>
. V6 M, r  q% J1 ?' ?  ]<P>聚會阿,同平時一樣咪的咯</P>3 G3 J6 T* R9 }4 j6 {6 W2 A, H
<P>ps mitsukik 可能又在笑啦…… </P></DIV>
. I; X# b1 H0 @+ l% l<P>mitsukik
: x7 B- ^* m4 t<P>这个名甘陌生既~~~~ & w: j: _1 [' Z) P% T  y+ a* S( r
<P>可能要睇头像先记得人咯~</P>
Nekki 发表于 2006-1-24 23:20:04 | 显示全部楼层
支持,觉得楼主像SAKURA,双重性格,自言自语.....好高境界~~~~~各位,以后大家要写年终总结记得要揾AWP吖!!!!!