[每日闲聊] 年初七~~人日。。人人birthday...

AWP 发布于2008-2-12 23:57 3398 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日人日~~~8 j% S8 h' G5 P7 `8 k
人人生日的節日。。。。值得慶祝+ u+ S( ?- p' D3 l( D. H8 ~
小紅有冇利是派吖。。。

已有(36)人评论

AWP 发表于 2008-2-12 23:58:39 | 显示全部楼层
個時間唔同步添。。。。
+ ?: ^  j. E  [6 t早咗>_<
夜月星辰 发表于 2008-2-13 00:02:59 | 显示全部楼层
哦~今日係人日啊?
kiraljq 发表于 2008-2-13 01:04:12 | 显示全部楼层
哈哈,個傻A又黎發了~~
+ [. v6 d3 o* v; v9 Z; h# p
0 U8 Q" Q3 U! m5 u0 n+ J5 B+ I哈哈,大家生日快樂~~~8 K# a7 c( }1 ]+ @( U' R0 r2 d

) G' @; Z% F6 v: T# t# p, I老細發利市~~~
abc-like 发表于 2008-2-13 01:20:06 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-2-12 23:57 发表
0 `# m4 X( o2 i+ ~# }( N 今日人日~~~
# I* [. N7 v" x, Y- k# }! z人人生日的節日。。。。值得慶祝2 a5 w% j2 R6 t8 n! T) F0 ~2 ^
小紅有冇利是派吖。。。
A仔有冇食糕呀?
abc-like 发表于 2008-2-13 01:20:45 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-2-13 00:02 发表
! L: p3 A5 m% E% N! ?" |哦~今日係人日啊?
你老闆有冇派利事呀?
小必必 发表于 2008-2-13 02:39:06 | 显示全部楼层
大家生日快樂....+ h' P( X+ S! d5 G, A+ I
今日呢度應該都發紅包啦~~~
miga 发表于 2008-2-13 09:46:45 | 显示全部楼层
A仔,  d- s9 l6 n6 f1 l) E) f2 S
人日系乜家伙来噶?
kiraljq 发表于 2008-2-13 10:24:01 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-2-13 01:20 发表 0 X. v/ L' ^3 t+ G
A仔有冇食糕呀?
3 _3 q% p: ^1 \# Y$ W

9 d$ q- l6 `( D' r) b- C你指的系咩糕啊?
Kiver 发表于 2008-2-13 10:32:12 | 显示全部楼层
真多人发红包梦了~~~
kiraljq 发表于 2008-2-13 10:35:52 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-2-13 10:32 发表
3 @, ]9 \: C( f0 [3 v; S* M真多人发红包梦了~~~
& T) d: h& T$ U: d3 G0 y
. x% Y, T5 {) _9 |
.....還以為你真來派添~
AWP 发表于 2008-2-13 12:31:33 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-2-13 00:02 发表
5 _6 R  e. @' b) F* c, Z哦~今日係人日啊?
系呀~~~
8 s) W' ?7 h* O6 Q3 H: a7 c. `6 j老爷....我听日要上班咯
1234下一页