[补档][10/08][快打旋风][重新上传3-5、9-13][粤语][更新3-5]

萧十一郎 发布于2005-10-8 21:54 1367 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>3-5&amp;9</P>7 E# h5 W; O+ h$ ~. Y7 f# A+ z
<P>共享提取码:5705693429112657</P>
' {8 s+ A& g& S& R& c! e/ I<P>有效日期:2005-10-21 08:03 </P>- E# O7 y! {: O( ~
<P>10-13</P>
: |0 {+ C, v8 c& m. [; p<P>共享提取码:6256239265822126</P>; E; i) M+ l$ W5 |1 E
<P>有效日期:2005-10-21 07:55 </P>3 V0 G& Z! B: h, \2 L; k4 _  _

" ~/ ?- x, `1 ~. ?

已有(28)人评论

萧十一郎 发表于 2005-10-8 21:56:33 | 显示全部楼层
<P>1-2集上传中。</P>
唔知 发表于 2005-10-8 23:43:27 | 显示全部楼层
<P>多谢萧兄先啦~~~我还有17集,21集,22集无啊~~~~</P>
0 ~  j/ i0 T/ z2 g5 m. F1 n<P>帮我补吓~~~~</P>
萧十一郎 发表于 2005-10-8 23:49:04 | 显示全部楼层
<P>16-17我都冇21-22我迟D放埋上来啦!</P>
" O) k1 h1 k1 s7 c# U  i. n9 f<P>因为依家上传紧1-2集!</P>
ellven003 发表于 2005-10-9 09:34:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-10-8 15:49:04的发言:</B><br>
8 X3 H5 Z1 j+ Y+ _- Y) v<P>16-17我都冇21-22我迟D放埋上来啦!</P>8 C2 n% x2 w' D
<P>因为依家上传紧1-2集!</P></DIV>
+ t. z4 d" x  t7 \<P>16-17,21集我幫忙來補吧,希望妳可以補下22-25集好嗎,之前去旅行未下到</P>: h1 `8 f2 Y' i1 J6 r

. C& ]) I2 C7 O/ w4 e6 |% I% z
萧十一郎 发表于 2005-10-9 10:00:22 | 显示全部楼层
好!多谢楼上啦!
萧十一郎 发表于 2005-10-9 10:04:51 | 显示全部楼层
<P>大锅!头先唔小心删左25集!</P>3 o! O7 v- Q/ b) b
<P>边位可以补返啊??</P>
傻仔一嗰 发表于 2005-10-9 10:18:48 | 显示全部楼层
<P>萧兄係唔係从第一集开始补到依家出到咁多集先??</P>. ?+ r+ k! V, t9 W# _( l+ W
<P>係嘅话我就下载啦.....</P>
萧十一郎 发表于 2005-10-9 10:27:00 | 显示全部楼层
<P>如果你想要,我可以从开头补起啊!</P>" s. l3 z! @3 F0 f. O+ L/ |& A- X
<P>不过我手头上仲差几集哦!</P>
傻仔一嗰 发表于 2005-10-9 10:28:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-10-9 2:27:00的发言:</B><BR>% d  }, q  H% T8 i* D# W, @
<P>如果你想要,我可以从开头补起啊!</P>& u6 s4 a* S( R# O4 C
<P>不过我手头上仲差几集哦!</P></DIV>係啊..我就係想要啊....咁我等你补起咯...
ellven003 发表于 2005-10-9 22:43:21 | 显示全部楼层
謝謝你的補檔,現在就差第25集!
傻仔一嗰 发表于 2005-10-13 20:05:22 | 显示全部楼层
<P>萧兄..可唔可以补番开头3-4集啊.ellven003补嘅档全部都睇唔到噶.</P>; |; r% t9 p+ o, o$ d3 \- Y* f
<P>你嗰D就睇到啦...唔该晒.</P>
123下一页