[补档][10/08][快打旋风][重新上传3-5、9-13][粤语][更新3-5]

萧十一郎 发布于2005-10-8 21:54 1374 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
傻仔一嗰 发表于 2005-10-18 04:24:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-10-17 18:32:25的发言:</B><BR>! ?( L" y) b+ Q7 d0 h2 d
<P>冇计啦!</P>
- r! D* u8 x" x2 X<P>我呢度用网通上传快D哦!</P>% @5 W6 `3 R# P/ N' k
<P>以后尽量唔用网通咯!</P><BR></DIV>5 v+ L. @$ O4 h, ^
<P>咁你可唔可以补番3-4 同9-13啊..唔用电信真係下载到晕..下载咗落来就解压唔到.6 t7 ?+ K5 w7 b/ W
<P>我啉都係关网通嘅问题..所以希望尽量上传电信.如果唔用电信就唔好加压啦.你用电+ ]8 _+ M6 t4 x8 ~
<P>信加压我就解压到.你用网通就唔得.唔知点解..或者一集一集咁发出来咯..咁都唔错.</P>
萧十一郎 发表于 2005-10-18 19:53:32 | 显示全部楼层
<P>没有下载的就要抓紧时间下载啦!</P>
0 r3 B( m0 M% P# Q% w. h. j<P>补完这次就不再补。</P>
傻仔一嗰 发表于 2005-10-18 21:43:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-10-18 11:53:32的发言:</B><BR>
- Q% L$ M7 p4 u0 g& o<P>没有下载的就要抓紧时间下载啦!</P>
* e# ?6 q4 h6 L: ]! N<P>补完这次就不再补。</P></DIV>
0 m" A% `. E* O) z" y1 G<br>只要你係放係电信就一定好快下载完.
萧十一郎 发表于 2005-10-19 11:46:58 | 显示全部楼层
呢次全部都系放电信.
傻仔一嗰 发表于 2005-10-19 21:23:00 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-10-19 3:46:58的发言:</B><BR>呢次全部都系放电信.</DIV>
# z( g+ j9 A9 y% ?% o<P>已经下载完啦..速度都可以..解压都嘸误...thanks</P>