[原创][08/21][妖精的旋律][1-9[日/中文字幕]

萧十一郎 发布于2005-8-24 09:32 1127 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>共享提取码:</P>
- t$ l5 ~, ?& r8 D# p- `<P>7417403857118081</P>$ D% l( W8 g: J5 q2 X
<P>有效日期:</P>3 a( [: ?! R9 l/ q  T+ S
<P>2005-08-26 12:48 </P>& p/ L) j6 P5 B
: ]/ d2 k) t6 z/ m8 J7 b* g1 m

已有(10)人评论

萧十一郎 发表于 2005-8-24 09:40:36 | 显示全部楼层
<P>贪婪唔比我发,所以要用呢个形式来发贴。</P><br>上传左40几个钟先上传完,真系晕!( r' N! D  D9 W( u" x4 o
( W( m7 b& s1 ?# `6 g) N' a9 ^
傻仔一嗰 发表于 2005-8-24 09:45:11 | 显示全部楼层
哩集嘢係唔係好血腥噶??
萧十一郎 发表于 2005-8-24 09:58:43 | 显示全部楼层
<P>都几血腥哦!</P>
5 Z0 _2 @$ `8 d<P>想睇就要有心理准备!</P>
kunzi 发表于 2005-8-24 14:12:01 | 显示全部楼层
<P>雖然係幾血腥。。不過都幾好睇咖</P>
傻仔一嗰 发表于 2005-8-24 17:58:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>萧十一郎</I>在2005-8-24 上午 01:58:43的发言:</B><BR>
7 _4 m/ v0 p" x7 E7 U<P>都几血腥哦!</P>
" M- `5 Q6 B' v; v<P>想睇就要有心理准备!</P></DIV>
) @' y2 K3 W, H$ e! ~<br>唔怕..哈哈..有咩好惊啫...一样咁睇..
yvonne 发表于 2005-8-24 18:56:58 | 显示全部楼层
之前睇過喇<BR>係有o的怕..so有o的地方無睇到=.=<BR>今次要下載番再睇晒佢...<BR>
xiandanji 发表于 2005-8-24 19:01:26 | 显示全部楼层
<P>血腥后宫~~~~之前好多地方都不允许发布,我都只系在人地个FTP度拉</P>
huang 发表于 2005-8-24 10:31:39 | 显示全部楼层
<P>我有剧场版啊</P>
kenchu86 发表于 2005-8-24 11:16:08 | 显示全部楼层
<P>強啊~~</P>' }2 c: Y9 A  L: m- W
<P>支持樓主</P>( t$ e' f2 n3 @) L+ w( h8 g) f
<P>還有沒有後面的?</P>
萧十一郎 发表于 2005-8-25 09:21:44 | 显示全部楼层
有,我会发晒全套+OVA上来!