回归贴~~~HOHO~~

zhanglei 发布于2005-6-30 19:20 2018 次浏览 66 位用户参与讨论   [复制分享主题]
mkfmky 发表于 2005-6-30 21:07:51 | 显示全部楼层
<P>奇蹟都要係同一個地方出現</P>
  ?+ A* L# O8 @* e9 O2 C7 y% _1 q) T<P>才有機會見到呀!</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-30 21:12:16 | 显示全部楼层
<P>你地唔系同一个地方咩?</P>) @' A. R% m% X, S3 U( W) W
mkfmky 发表于 2005-6-30 21:38:21 | 显示全部楼层
<P>....地區啊 </P>1 A6 c# X4 o& m: j+ |  `% w) M, l
<P>幾遠下............</P>
$ A4 E5 ~" b* |8 y<P>哈哈~~~~~~~~~</P>
heroyuy 发表于 2005-6-30 22:40:25 | 显示全部楼层
你条友仔潜了这么久好应该有点表示啊,发相上来
zerro 发表于 2005-6-30 23:02:11 | 显示全部楼层
<P>呵呵。。。。。支持。。。。。</P>
幻影傳說 发表于 2005-6-30 23:21:57 | 显示全部楼层
<P>紅楓走黎HK???唔通黎入貨???</P>3 P9 Z  s8 H$ ]* T' A# T; X
<P>有相睇的話,我一定支持</P>
mkfmky 发表于 2005-7-1 00:23:46 | 显示全部楼层
<P>嗯嗯</P>7 g/ d" F6 T+ U2 v6 h; E- U
<P>有相睇??支持啊</P>
heroyuy 发表于 2005-7-1 00:33:23 | 显示全部楼层
<P>要小胖发相啊,不然就封了他,哇哈哈,快发相</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-1 02:16:41 | 显示全部楼层
<P>小胖是誰??????????</P>
mkfmky 发表于 2005-7-1 02:31:47 | 显示全部楼层
<P>嘻嘻!!     </P>/ a' B( @7 a& i% a; J% D2 X9 I
<P>係指樓主~~~~~~~~~</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-1 02:52:19 | 显示全部楼层
<P>哈哈.....樓主係小胖.....</P>
: t7 X, ~' [4 g' z<P>唔知有幾胖呢...^^</P>
AWP 发表于 2005-7-1 04:15:43 | 显示全部楼层
<P>水神回魂啦终于到~~~~</P>0 Q' K' c. n. v2 p
<P>仲以为你悟会再会来添!!!</P>