啱啱见到个叫红枫叶嘅人,係咪红枫嘅MJ嚟嘎??????

zerro 发布于2005-3-12 07:19 2135 次浏览 65 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2005-3-13 03:56:56 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>aakk8866</I>在2005-3-12 18:38:20的发言:</B>. r1 Q* m8 M0 B0 Z. L5 ~

" o( `/ H% K" {- k$ H' j<P>晕啊!点解又会一贴变甘多贴的啊?红枫我学埋你D衰野添!</P>
8 G* S) E8 i' ?% a) B9 ~# g<P>我建议可以自己可以删自己的贴!!!费事甘麻烦啊!</P></DIV>
+ X- m' G2 v7 q9 k<P>今天你的水份比我的重很多咯</P>
ekj 发表于 2005-3-13 04:02:26 | 显示全部楼层
<P>喂喂喂.......知道啦.........睇到啦.........使唔使发咁多次啊 大哥.........</P><P>我而家系 boy 你仲想话我系人妖......你以为我系 female ??</P>
天空 发表于 2005-3-13 04:03:25 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-3-12 13:53:02的发言:</B>
. W4 z) a" ~  n+ `! _# j5 r/ U2 A0 ~2 h6 E$ x

- d7 V" p% L0 u' J1 _<P>你又不介绍多点女同学上来???</P></DIV>5 `. S' O: t" ?6 B. U
<P>介鬼介马咩~~~我试得d女仔一系就成日挂住读书~~`一系就成日行街沟仔都吾愿系架脑前坐30分钟啊介绍来有鬼用啊~~</P>
ekj 发表于 2005-3-13 04:08:25 | 显示全部楼层
...... 咁好啊....咁未好啰...唔使同你争脑用嘛........
天空 发表于 2005-3-13 04:29:58 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lekj</I>在2005-3-12 20:08:25的发言:</B>" L2 v) r$ _2 p+ K, ?( S" l
...... 咁好啊....咁未好啰...唔使同你争脑用嘛........</DIV>1 R. l: j( M/ g% h9 y- j
<P>争??????~点解要同我争啊~吾明~</P>
ekj 发表于 2005-3-13 04:37:37 | 显示全部楼层
<P>你话啲 女一系就成日挂住读书一系就成日行街沟仔.........</P><P>咁味唔会同你争电脑用啰...如果你条女都very爱 上网....咁如果你一部机嘅情况下唔使上都得啰.......</P>
天空 发表于 2005-3-13 04:39:19 | 显示全部楼层
<P>没问题~~~带距去网吧就得拉~~网吧甘多机我都吾怕距同我争啊`~~</P>
ekj 发表于 2005-3-13 04:44:09 | 显示全部楼层
咁有 $ 成日出网吧......咁冇问题啦.....
天空 发表于 2005-3-13 04:52:40 | 显示全部楼层
甘都吾系成日得闲去架~~~一个星期得2日~~~点都吾会用好多~~
唔知 发表于 2005-3-13 06:13:31 | 显示全部楼层
好耐无上,原来发生咁多事。
zhou7250i 发表于 2005-3-13 07:34:43 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-3-11 23:31:15的发言:</B>. f) ^% T- @* x3 ]3 f
& _" r& _- S/ f: t' m- }- Q
8 H' P9 f6 w: `, a
<P>红枫年轻有为,有一百几十个人暗恋佢好正常姐。</P></DIV>
6 u# G( t4 j. p<P>擦鞋啊,</P>
Kiver 发表于 2005-3-13 08:20:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天空</I>在2005-3-12 20:03:25的发言:</B>% w9 V4 I1 G+ L: h: f' ?
$ b# ?8 {$ O4 v" l( P

' M( \$ U$ f* Q: d. u<P>介鬼介马咩~~~我试得d女仔一系就成日挂住读书~~`一系就成日行街沟仔都吾愿系架脑前坐30分钟啊介绍来有鬼用啊~~</P></DIV>/ e8 _9 P, g2 a& g2 x: F4 r) w% T
<P>D女仔这么主动的...8 `, H1 ^7 c. u) R/ V$ r. r' n# v+ D
<P>为什么现在不出现在我身边呢??</P>