啱啱见到个叫红枫叶嘅人,係咪红枫嘅MJ嚟嘎??????

zerro 发布于2005-3-12 07:19 2126 次浏览 65 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(65)人评论

AK 发表于 2005-3-12 07:21:36 | 显示全部楼层
晕啊!呵呵!边个来的啊?
天空 发表于 2005-3-12 07:23:15 | 显示全部楼层
<P>吾会啊麻~~</P>
ekj 发表于 2005-3-12 07:25:49 | 显示全部楼层
<P>唔会呱.......</P><P>我今日下午仲见到过个叫 枫枫 嘅添....</P>
AK 发表于 2005-3-12 07:27:39 | 显示全部楼层
<P>哗.........甘离谱????</P><P>红枫真系甘受欢迎??</P>
Kiver 发表于 2005-3-12 07:30:02 | 显示全部楼层
<P>我来说明</P><P>那个不是我来的...</P><P>我没有这么无聊注册那么多MJ来浪费资源</P>
zerro 发表于 2005-3-12 07:31:15 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>aakk8866</I>在2005-3-11 23:27:39的发言:</B>0 k5 s. m) d! K
. A! u1 `( u/ |- r7 @
<P>哗.........甘离谱????</P>% ?0 i; T5 o# v! l, |2 W) u
<P>红枫真系甘受欢迎??</P></DIV>
- ~6 j/ ]% T# f9 f<P>红枫年轻有为,有一百几十个人暗恋佢好正常姐。</P>
ekj 发表于 2005-3-12 07:33:59 | 显示全部楼层
咁又系.....不过 我哋论坛啲都系男仔.....你咁讲味......
AK 发表于 2005-3-12 07:35:46 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lekj</I>在2005-3-11 23:33:59的发言:</B>
) E$ F0 J" w& y7 K咁又系.....不过 我哋论坛啲都系男仔.....你咁讲味......</DIV>
- W& b- h/ r6 ]2 Y+ m0 r<P>呵呵!我都系想讲依样野</P>
zerro 发表于 2005-3-12 07:37:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lekj</I>在2005-3-11 23:33:59的发言:</B>
3 t+ l0 D3 x: [' R1 {. b' Y3 |' }咁又系.....不过 我哋论坛啲都系男仔.....你咁讲味......</DIV>9 z, j. h2 U2 j3 O9 I
<P>1w人中点都会有一百几十个女仔挂。</P>
GZHAO 发表于 2005-3-12 07:38:49 | 显示全部楼层
<P>唉~~</P><P>今次到红枫成为谈笑对像咯~~</P>
ekj 发表于 2005-3-12 07:38:54 | 显示全部楼层
<P>你唔讲啲 潜水 同买 啲 一人多个嘅咩......</P>