AWP生日喎。。开条贴贺贺佢先。。。。

zerro 发布于2005-12-12 08:14 3258 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(62)人评论

二月枫 发表于 2005-12-12 08:21:48 | 显示全部楼层
系咪,何解主角无哩反应架???
AK 发表于 2005-12-12 08:26:06 | 显示全部楼层
<P>系??</P>
6 b( f" Q: R; S' X. W<P>师弟生日快乐啊!!!!</P>8 X2 {& q) ~; |0 j0 P* o# O
3 `7 U8 v! f: B% a) z7 t
<P>呵呵!</P>
AK 发表于 2005-12-12 08:27:27 | 显示全部楼层
等我送D生日礼物比钜啦。。小小心意而已!
二月枫 发表于 2005-12-12 08:35:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-12-12 0:27:27的发言:</B><BR>等我送D生日礼物比钜啦。。小小心意而已!</DIV>
" y% L) V% p3 f% Y<P>; i! a8 u% J: M1 U
<P>有钱送都送比我呢D穷人啦!待AWP做下善事</P>
AK 发表于 2005-12-12 08:37:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2005-12-12 0:35:21的发言:</B><BR><BR>
5 R# r1 f4 p1 ]3 O9 V7 ^) ^  j# ~<P>4 f3 m7 M+ T) s+ b$ l: X
<P>有钱送都送比我呢D穷人啦!待AWP做下善事</P></DIV>
+ o$ q/ L+ U6 f8 d3 K<P>4 O2 g  _8 G. V, q+ T/ G: D( }4 A5 \
<P>你知道我送左咩啊??</P>
" K# `5 x( o! V0 \<P>甘都知道?</P>
ekj 发表于 2005-12-12 08:49:18 | 显示全部楼层

# u2 R' ^5 i' ]- g! A$ S<P>哇....哈哈......祝 Awp </P>- X8 B* f+ {9 b9 V3 Z* c, O% w
<P>身体健康,前程似绵,</P>
1 R7 [7 T5 M/ L) i6 N+ M8 X<P>横财就手,早日揾到别一半....</P>
  K7 u5 k4 A9 P5 j9 a8 g1 C, S8 {( |4 o" p: i7 L2 ^  `
二月枫 发表于 2005-12-12 08:51:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-12-12 0:37:24的发言:</B><BR><BR>
5 j7 m5 J4 b3 H<P>
5 Q5 J: d1 z. l<P>你知道我送左咩啊??</P>" ^; V, m' u& w/ x, D, {" j
<P>甘都知道?</P></DIV>) |' Z; e0 A6 h/ o
<P>系呢到除左送钱还什么好送啊???明眼人一睇就知啦,你甘仲意送钱,送D比我啦</P>
ekj 发表于 2005-12-12 08:51:33 | 显示全部楼层
<P>仲有啊.......多谢你 QQ 度啲嘢......</P>) S- }/ I" S9 n( v
<P>好中意啊~~~~ 我会好好对佢.....</P>
二月枫 发表于 2005-12-12 08:58:11 | 显示全部楼层
<P>穷人家向有钱朋友祝贺生日快乐,无咩贺礼架</P>
. o" \: V5 W! P3 J! T<P>祝:AWP身体健康,生活美好,学业进步,</P>
ikuyori 发表于 2005-12-12 09:14:37 | 显示全部楼层
是喔,今日12 号,AWP生日快乐,你有没生日愿望?咪话比人知唔是唔灵
angelzhou 发表于 2005-12-12 09:31:49 | 显示全部楼层
<P>哇......水王生日啵..</P>  f% Y8 P6 H1 R# K) a4 [- ]
<P>祝:AWP生日快樂...永遠快樂!</P>