[讨论]大家认为啵啵潴&snowball係男定係女呢??

zerro 发布于2005-8-5 17:33 5826 次浏览 185 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>以前喺度吹水嗰个就点睇都係男嘅。。。</P>
9 c7 @4 u: U5 ~% V8 p6 D( F<P>但佢做完变性手术之后讲啲嘢又好像女喎。。。</P>+ q, ?: P0 }% E1 w1 N
<P>佢嘅解释係之前嗰个係佢细佬。。。</P>& f  V5 f6 e+ n+ V- e3 X" ?% v2 b. d! X; R
<P>大家信唔信呢????</P>
6 _8 |8 q6 {+ U; I# M/ B
! m, E+ K' ?! O5 P6 h* Y

已有(185)人评论

啵啵潴 发表于 2005-8-5 17:43:43 | 显示全部楼层
<P>岂有耻你......</P>0 i, X* |5 u5 Q' }6 _
<P>  拿我黎做讨论话题...未死过啊!!!...</P>
zerro 发表于 2005-8-5 17:48:08 | 显示全部楼层
一次半次。。。算啦。。。
啵啵潴 发表于 2005-8-5 17:54:04 | 显示全部楼层
<P>你好野......</P>/ z! N5 r- B9 ?! k$ N6 J6 f" v
<P>  恨你!!!......</P>
zerro 发表于 2005-8-5 17:57:07 | 显示全部楼层
唔好咁啦。。。
啵啵潴 发表于 2005-8-5 18:00:00 | 显示全部楼层
正衰人!!!......
zerro 发表于 2005-8-5 18:08:30 | 显示全部楼层
俾多些少时间我确定你係咪女仔啦。。。。
啵啵潴 发表于 2005-8-5 18:10:05 | 显示全部楼层
<P>话知你啦......</P>
' ~: g/ Y" S0 L8 ?<P>  你中意点林就点林......</P>
zerro 发表于 2005-8-5 18:14:17 | 显示全部楼层
我依家信你8成了。。。过多一两日在睇下信唔信剩低嗰2成.。。。
啵啵潴 发表于 2005-8-5 18:20:34 | 显示全部楼层
吾洗你信啊!!!...
zerro 发表于 2005-8-5 18:24:00 | 显示全部楼层
真係越睇越像女仔。。。信多你1成。。。。。。
啵啵潴 发表于 2005-8-5 18:25:10 | 显示全部楼层
喂喂......点解我存钱入银行无利息收咖......