[讨论]大家认为啵啵潴&snowball係男定係女呢??

zerro 发布于2005-8-5 17:33 5852 次浏览 185 位用户参与讨论   [复制分享主题]
snowball 发表于 2005-8-5 21:53:51 | 显示全部楼层
恩...你唔比我洗心革面,唔再扮男仔咩?
Kiver 发表于 2005-8-5 21:54:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>snowball</I>在2005-8-5 13:53:51的发言:</B><BR>恩...你唔比我洗心革面,唔再扮男仔咩?</DIV>
! t* S1 F5 ~  w/ |% A' C( C& |! ]6 ]; V<P>那就是之前做人妖啦~~~</P>
snowball 发表于 2005-8-5 21:58:37 | 显示全部楼层
<P>E个嘛.......呵呵........都唔一定既.....</P>1 P  g$ d% d5 R
<P>其实只性别填男填女有咩关系喔...我以为只要相处耐左自然就分得清既...</P>
Kiver 发表于 2005-8-5 22:00:33 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>snowball</I>在2005-8-5 13:58:37的发言:</B><BR>
! @) M6 O" A' E1 z8 s" t; r<P>E个嘛.......呵呵........都唔一定既.....</P>
  p# k% a. Z. n' `<P>其实只性别填男填女有咩关系喔...我以为只要相处耐左自然就分得清既...</P></DIV>$ }+ f0 g$ C6 L# ^2 R) x) M) T
<P><STRONG><FONT size=4>那要问问大家知不知他(她)是女的~~~~??</FONT></STRONG></P>
snowball 发表于 2005-8-5 22:08:34 | 显示全部楼层
砸住.砸住!我惊好似楼主甘比人批斗哦~
mkfmky 发表于 2005-8-5 22:09:56 | 显示全部楼层
<P>傾得堆就得啦</P>
ekj 发表于 2005-8-5 22:16:44 | 显示全部楼层
[URL=
( D+ U% o+ o' d) \# G5 [1 ]0 A4 Q; r
大家一齐来 bs 人妖......]7 X5 F) Y+ L2 K5 A2 A" J

6 L* r5 I7 U9 ^8 t1 y3 o' }大家一齐来 bs 人妖......[/URL]
snowball 发表于 2005-8-5 22:21:16 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mkfmky</I>在2005-8-5 14:09:56的发言:</B><BR>  |+ k2 O9 {3 b/ A/ |
<P>傾得堆就得啦</P></DIV>$ y' E' j5 Q0 Y+ h0 X2 {  X
<br>E位靓女讲得岩哗...
mkfmky 发表于 2005-8-5 22:52:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>snowball</I>在2005-8-5 14:21:16的发言:</B><BR><BR><BR>E位靓女讲得岩哗...</DIV>5 ~) |* g/ O4 w8 Z/ v
<P>你D對答有點像男仔..........</P>
snowball 发表于 2005-8-5 22:54:16 | 显示全部楼层
唉~~~男仔女仔语气好易变既遮...., }; Q  E9 u/ g9 }2 a' D7 E: }

8 v2 z/ Y  X: S$ q1 d. f
啵啵潴 发表于 2005-8-6 02:04:23 | 显示全部楼层
全部都系衰人!!!......
诗诗啊! 发表于 2005-8-6 02:05:48 | 显示全部楼层
<P>嘻嘻~~~甘你开古的话米吾继续讨论咯~~~</P>
$ [/ I) {- a8 U# C<P>吾好嬲啦~~~~</P>